Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis diep in de problemen schuldeisers sturen deurwaarder op hem af


peter

Peter Gillis, bekend als de vakantieparkmagnaat met een geschat vermogen van 85 miljoen euro lijkt financieel in zwaar weer te verkeren. Ondanks zijn overtuiging dat hij thuishoort in de Quote 500 wijst de realiteit anders uit. De financiële tegenslagen stapelen zich op vooral na de sluiting van zijn park Prinsenmeer en het op de tocht staan van zeven andere parken.

In april 2023 nam Gillis een drastische stap door negentien miljoen euro te lenen bij M2R Invest geleid door varkensslachter Marc van Rooi. Deze lening was bedoeld om een eerdere schuld van twintig miljoen bij vastgoedfinanciers Van Maanen af te lossen. Gillis, die bekend staat om zijn flamboyante levensstijl en televisieoptredens zet zijn parken en panden als onderpand en staat persoonlijk garant voor de leningen. Een riskante zet, aangezien de overinschrijving 100% bedraagt. Hierdoor zou Van Rooi voor een bedrag van 39 miljoen euro aan de deur kunnen kloppen bij Gillis als hij niet in staat is de schulden af te lossen.

Met het park Prinsenmeer als een van de onderpanden, maar zonder de inkomsten ervan bevindt Gillis zich in een precaire situatie. De toekomst van het park en Gillis’ financiële positie hangen aan een zijden draadje. In een recente uitspraak liet Gillis doorschemeren dat hij mogelijk zelfs in een golfkarretje zou eindigen, maar dan buiten het zicht van de televisiecamera’s.

De eens zo succesvolle ondernemer staat nu voor de uitdaging zijn vermogen te behouden en zijn schuldenlast te beheren. Het is een aanzienlijke val van genade voor iemand die altijd trots was op zijn zakelijk succes en vermogen. Hoe Gillis deze financiële crisis zal aanpakken blijft een vraag die velen bezighoudt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wel toevallig dat hij schuld heeft bij een varkensslachter, die het 🐽 Gilles op de hakblok legt.
Ik heb niet makkelijk leed vermaak, maar ik wens dat 🐽 fijne feestdagen toe en een gelukkig 2024.😂🤣😅
Dat beloofd nog wat in het nieuwe jaar.

Dit is gewoon karma met een grote K, na wat hij zijn ex-vrouw, Samir en de rest van zijn onderbetaalde personeel heeft aangedaan. Niet te spreken over de (ronduit naïeve) klanten die serieus dachten dat ze voor een dubbeltje op de eerste rij konden zitten, die na klachten gewoon nul op rekest hebben gekregen.

Chrisje, leedvermaak is ook vermaak 🤣🤣🤣
Dat is al zoooolang bekend dat het varken schuld heeft bij de broers van Rooi.
Ik wens hem 🐷voor 2024 het zelfde toe als wat hij al zijn personeel-bewoners en campinggasten heeft aangedaan 🤬

Nellie, Chrisje en Medusa, ik doe met jullie mee, wie zijn kont brand, moet op de blaren zitten en die kunnen bij hem niet groot genoeg zijn.

Heeeel veel blaren dan Simon want….zijn kont is erg groot🤣🤣🤣

Ik weet nog dat jij het over die broers de Rooi had, en dat die een vleesbedrijf hebben, waar hij een flinke lening had lopen.
Maar ik vind het zo grappig 🤣 dat ze er varkensslachter van maken, dan weten ze op deze site, dat wij massaal gaan reageren.
Vind het heel erg wat hij die mensen allemaal aan heeft gedaan.😢

Zijn ook echt varkensslagers Chrisje ze worden de Brabantse Baconbroers genoemd🤣🤣🤣Past goed bij dat waggelende worstenbroodje 😣🐖

🐖🐖🐖🐖🤣😅😂

Waarschijnlijk iets teveel, niet betaalde, worstenbroodjes naar binnen gewerkt 😂

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Kees Muizehuig

Ach J de Mol houd hm helaas wel aan de vreet.

Ik snap niet dat hij zo met zijn geld smijt. Een kasteel kopen en helemaal laten verbouwen, voor een paar jaar tot zijn kasteel klaar is een huis kopen waar minimaal 4 gezinnen in kunnen wonen zonder dat ze elkaar tegen komen. En dan nu piepen dat hij schuldeisers achter zich aan heeft. En ik denk niet dat die varkensslachter de laatste schuldeiser zal zijn die achter hem aankomt, dan heb ik het nog niet over de belastingdienst gehad.
En hij 🐖 stond/staat ook niet voor niets op een dodenlijst.

Hij is gewoon een enorm grote narcist met een ego van Prinsenmeer tot aan zijn kasteel en weer terug. Die zal nooit accepteren dat alle ellende bij hemzelf begint.