Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eerste heftige ruzie tussen Lil Kleine en Jamie Vaes is een alweer een feit


jaimie_vaes_lil_kleine

Amsterdam is getuige geweest van een heftige confrontatie tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine slechts kort nadat ze hun relatie hebben hervat. Volgens betrouwbare bronnen escaleerde een gesprek tussen het stel al snel in een luidruchtige schreeuwruzie midden op straat. Dit incident bevestigt de zorgen van velen dat de hereniging van Jaimie en Lil Kleine allesbehalve een sprookje is.

De openbare ruzie die de aandacht trok van voorbijgangers roept vragen op over de stabiliteit van hun relatie. De terugkeer van Jaimie naar Lil Kleine na vermeende eerdere mishandelingen was al verrassend. Nu dit nieuwe incident plaatsvindt versterken deze zorgen alleen maar. De vraag rijst of Jaimie in staat zal zijn om hulp te zoeken mocht het weer misgaan.

Sommigen speculeren dat Jaimie uit liefde voor hun kind bij Lil Kleine is teruggekeerd terwijl anderen vrezen voor haar veiligheid. Jamie haar beste vriend Koen die ook een keer in elkaar is geslagen door Lil Kleine heeft zijn contact per direct verbroken met haar.

Yvonne Coldeweijer zei er het volgende over:

Het klopt. Lil en Jaimie zijn weer samen. Het allerstomste idee van 2023. Hoewel Lil heel hard aan zichzelf en zijn verslaving heeft gewerkt, heb ik het vermoeden dat ze het daarom weer opnieuw gaan proberen. Maar deze twee bij elkaar zijn TOXIC. Ik heb zelfs begrepen dat dat de reden is dat Koen van Dijk zijn vriendschap met haar verbroken heeft. Omdat ze terug is gegaan naar hem. […] De eerste openbare schreeuwruzie van Jaimie en Lil heeft zelfs alweer plaatsgevonden. Dus dat ze samen zijn en weer helemaal terug bij af, is een feit. Ik vind dit nieuws echt horrific.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een domme meid. Als ze weer in elkaar geslagen word is het haar eigen schuld. jammer hoor, ze is een mooie vrouw. En wat ze haar zoontje nu mee geeft is dat het normaal is zoals papa mama behandeld.

Helaas is zij onzeker en hij manipulatief, de ideale combinatie voor een gewelddadige knipperlicht relatie. Kijk naar André en Rachel.

??Misschien is het juist wel andersom?? ook vrouwen kunnen abusive zijn.
De tendens is dat vrouwen het slachtoffer zijn en mannen altijd dader. Maar niets is minder waar.
In het geval Jorik en Vaes, ik denk dat ze beide niet voor elkaar onder doen en allebei op hun eigen manier abusive zijn. Het enige slachtoffer hierin is hun zoon.

Idd allebei zwaar aan de coke & nul verantwoordelijkheid.
Hoop dat het kindje nog steeds 80% van de tijd bij oma verblijft.

Zoiets schreef ik van de week al toen er geschreven werd dat ze misschien weer samen zouden komen. En ik snap heel goed dat Koen het contact per direct verbroken heeft. Ben bang dat Jaimie zo heel weinig vrienden over houdt.

Het kind leidt rest van zijn leven door het gedrag van zijn ouders.
Wat betreft die twee heb ik geen medelijden voor hen.

Sla elkaar de hersens maar weer in.
Maar ga dan niet weer roepen dat je zoontje onhandelbaar is (toen hij 2 jaar was al). Getuige zijn van extreme ruzies, toxic gedrag en mishandeling is heel traumatisch ook voor heel kleine kinderen.
Je hoort je kind niet onhandelbaar te noemen als je al zoveel ellende heeft meegemaakt in zijn jonge leventje.
Alleen al dat filmpje waarin pa Lil allemaal frietjes tegen het hoofd van het zoontje gooit.
Walgelijk & respectloos.

Hoop zo dat het kind uit huis geplaatst wordt en goede pleegouders krijgt.
Kind gaat nog verder kapot door opgroeien in zo’n destructieve omgeving.
Ouders zijn allebei kierewiet.🤪