Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Maxim Meiland onhtult haar bedgeheimen met Leroy


maxime meiland

Maxime Meiland heeft onlangs in een openhartig interview met de site hln.be enkele verrassende onthullingen gedaan over haar privéleven en familieplanning. Maxime die gelukkig getrouwd is met Leroy met wie ze een kindje heeft spreekt zonder schroom over haar keuzes op het gebied van anticonceptie.

In haar recent gepubliceerde boek doet Maxime een boekje open over haar benadering van gezinsuitbreiding. “Ik heb besloten om mijn spiraaltje te laten verwijderen en gebruik verder geen anticonceptie. Dat is iets wat ik van mijn oma en moeder heb meegekregen. Ook Leroy en ik gebruiken geen condooms. We zijn wel voorzichtig, maar mocht er nog een kindje komen dan zijn we daar helemaal klaar voor,” aldus Maxime in haar boek.

Daarnaast gaat Maxime in haar boek dieper in op de totstandkoming van haar eerste dochter Claire. Ze geeft toe dat ze destijds niet aan de pil was wat resulteerde in een onverwachte zwangerschap. “Het was nogal onvoorzien, maar ik vind het belangrijk om duidelijk te maken dat Jaap de vader van Claire, volledig op de hoogte was van mijn situatie. Het is niet alleen mijn verantwoordelijkheid; hij wist wat de situatie was,” vertelt Maxime.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Natuurlijk dit is precies wat we allemaal willen weten, niet dus.

AANDACHT !!! Daarom gilt ze ook zoveel. Vreemd meisje.

Waar ik vooral heeeeeeeeeeeel nieuwsgierig naar ben is wat Leroy gaat doen als blijkt dat zijn vrouw verkrachtingen heeft verzonnen om een paar knaken te verdienen………………
Dat moet toch een afknapper van jewelste zijn!!!
En als ik Leroy was zou ik asap een knoop erin leggen!! {{gratis tip van stichting laat je niet nog een keer naaien}}

Ik wens ook dat mocht deze dame gelogen hebben, zij volledig gecanceld wordt uit alle media en een flinke straf krijgt opgelegd!! net zoals ook alle mannen direct gecanceld danwel gestraft worden als ze iets doen dat de mensheid tegenwoordig niet meer kan verdragen……………………..
Het kan niet zo zijn dat vrouwen met zulk walchelijk gedrag hier mee weg kunnen komen!!!

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Vrouwe Justitia