Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Kijkers in shock nadat Peter Gillis zich helemaal vol vreet


peter-gillis-eten

In de laatste aflevering van ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ zien we Peter Gillis en zijn partner Wendy genieten van een calorierijke traktatie. De kijkers konden hun ogen niet geloven toen ze zagen hoe Peter zich te goed deed aan een crompouce gevolgd door een reeks worstenbroodjes. Dit tafereel ontlokte gemengde reacties op social media waarbij menig kijker hun verbazing en bezorgdheid uitte over Peters eetgewoonten.

De strijd met de weegschaal is voor Peter een langdurige kwestie. Het is algemeen bekend dat hij al een tijd probeert af te vallen vooral nadat hij plots een keer met spoed in een ambulance naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Het leek even goed mis te gaan toen Peter zijn hartslag was dermate zwak dat de ambulance verpleegkundige niet wist of Peter het zou redden. Uiteindelijk heeft Peter het overleefd en moest Peter op advies van de dokter een stuk gezonder gaan leven en flink afvallen. Desondanks lijkt het Peter maar niet te lukken om zijn eetgewoonten blijvend te veranderen.

De reacties van kijkers liepen uiteen. “Oh nee hΓ¨, daar gaan de worstenbroodjes weer naar binnen, dat gaat Peter niet afleren, vreetgewoonte,” merkte een kijker op. Een ander noemde hem spottend “Petertje ‘vreetschuur’ Gillis”. Het lijkt erop dat ondanks zijn pogingen tot gewichtsverlies Peter het moeilijk vindt om zijn liefde voor lekker eten te weerstaan.

Dit alles roept de vraag op: kan Peter zijn levensstijl veranderen om gezonder te leven of zal hij blijven worstelen met zijn gewicht? De tijd zal het leren, maar voor nu blijven kijkers met een mengeling van amusement en bezorgdheid kijken naar de culinaire avonturen van Peter Gillis.

Hieronder enkele reactie’s van kijkers op Twitter:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En die L*L schrijft een kookboek ? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Kan hij schrijven dan?? Dat andere boek heeft hij ook niet zelf geschreven. Er zijn maar twee dingen die hij kan, vreten en hatseflatsen alhoewel ik daar echt niet aan moet denken, want dan krijg ik subiet anorexia.

Ik verwacht niet dat er hele gezonde recepten in dat kookboek zullen staan.

Dat is niets nieuws toch, deed hij bij Nicol ook al en waarschijnlijk zijn hele leven al, hij heeft het stokje doorgegeven aan zijn waggelende zoon Mark, die nog erger is. Die twee worden niet oud en Mark zal er misschien nog eerder tussenuit piepen, die kan bekant niet meer normaal lopen.

Hij is toch niet voor niks zo’n dikke pad?!πŸ™„ Ik ben absoluut niet verbaasd dat hij zich zo volvreet.
Zou juist in shock zijn als hij heel netjes etend aan de salades zat.πŸ˜‰πŸ˜‚

Deze man weet denkelijk niet eens hoe hij met mes en vork moet omgaan .Een normaal mens eet toch geen worstenbroodjes en daarna nog zoβ€˜n tompouce geval.
Zoon Mark is de meest arrogante persoon na zijn vader.Heb wel medelijden met de simpele Ruud