Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jan Dulles is kapot van verdriet en deelt hartverscheurend bericht


jan-dulles

Op Instagram deelt zanger Jan Dulles een intiem en emotioneel moment. Het is vandaag al drie jaar geleden dat zijn dochtertje Donna slechts drie maanden oud tragisch overleed. Met een reeks foto’s van Donna deelt Jan zijn hartverscheurende gevoelens met zijn volgers.

“Het is ongelooflijk dat het al drie jaar geleden is sinds we Donna verloren. Deze dag staat gegrift als de donkerste in ons leven”, schrijft Jan. Hij reflecteert op het verstrijken van de tijd hoe pijnlijk het kan zijn voor hen die een geliefde hebben verloren. “Het lijkt alsof we hen achterlaten in de tijd. Je blijft achter met een gevoel van schuld alsof je verder leven hun nagedachtenis verraadt.”

Jan spreekt over de moeilijkheid om geluk toe te laten en liefde te geven en ontvangen na zo’n verlies. “Het is een veelvoorkomend gevoel vooral in deze kerstperiode. Deze maand is voor veel mensen die een dierbare hebben verloren extra zwaar”, legt hij uit. Ondanks dat hij zelf elke decemberavond een kerstfeest beleeft, is er toch dat verdriet. “Ik kan me zo somber voelen terwijl ik anderen zie worstelen met hun verdriet.”

Jan benadrukt het belang van steun in deze periode. “Ik zou het liefst iedereen die rouwt samenbrengen, niet om oplossingen te vinden, maar om gezamenlijk te rouwen, boos te zijn op het lot, of op wie dan ook die verantwoordelijk is voor het verstrijken van de tijd en het verder verwijderen van onze verloren geliefden.”

Hij sluit af met een boodschap van medeleven en ondersteuning: “Aan iedereen die dit leest: als je iemand kent die met dergelijk verdriet worstelt, stuur dan deze maand een berichtje. Laat hen gewoon weten dat je aan ze denkt. Geloof me het maakt een wereld van verschil.”

Hieronder de Instagram post die Jan plaatste:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik moest even slikken , verschrikkelijk πŸ₯² Chrisje ik dacht meteen aan jou 🌷
Voor iedereen dit in deze periode met zo veel verdriet moet leven wens ik heel veel sterkte πŸŒΉπŸ€

Ja inderdaad Nellie vond dit zo erg voor Jan en zijn vrouw.
Zeker als het om je kind gaat, maar voor iedereen die een dierbare verloren heeft zijn deze dagen moeilijk, er ontbreekt iemand je gezin is niet compleet.πŸ˜’πŸ™

Voor jullie de komende dagen en meer heel veel sterkte.

Bedankt Simon.
Ook voor jou fijne feestdagen.

Chrisje, via deze weg wil ik je laten weten dat ik de komende feestdagen aan jou en je gezin denk. ❀️🌹πŸ₯€

Bedankt heel lief van jou en Nellie , jullie ook hele fijne feestdagen toegewenst. 🌲🀢

Heel mooie feestdagen gewenst, in gedachten ben ik bij jullieπŸ€—πŸ§‘β€πŸŽ„πŸŒΉ

Jij ook Nellie, fijne feestdagen met je familie, en geniet van het samen zijn .πŸŒ²πŸŽ…

Dank je wel, maar ook voor ons zal kerst nooit meer hetzelfde zijn. 1ste kerstdag gaan we als gezin weer samen eten. En de schoonmoeder van mijn broertje zal er ook bij zijn. Dat maakt het hopelijk iets minder zwaar. En de kindjes brengen gelukkig luchtigheid. Maar ik zal blij zijn als deze dagen weer voorbij zijn.

Ik dacht dat je alleen was Yvon met de kerst, vanwege je hondje.
Toch fijn dat je bij je broer en zijn gezin bent, alleen is ook maar alleen.πŸŽ…

De bedoeling was ook dat ik gewoon thuis zou blijven. Maar wij (Luna en ik) zijn uitgenodigd, en dan zeggen nee, ik kom niet. Dat doe ik ook niet. En de kinderen zijn er eerste kerstdag ook bij. Ze weten als ze mij met deze dagen uitnodigen ik Luna meeneem.

πŸ‘πŸŽ…πŸŒ²