Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama voor Jan Keizer, de kanker is terug en ze kunnen niets doen


jan-keizer

Het zit Jan Keizer de voormalige zanger van BZN niet mee op gezondheidsgebied. Na een succesvolle strijd tegen prostaatkanker in 2016 waarbij zijn prostaat werd verwijderd en hij schoon werd verklaard is hij nu opnieuw geconfronteerd met zorgwekkende gezondheidsproblemen.

In een openhartig gesprek met het weekblad Weekend deelt Jan zijn ongeloof en verwarring over de recente ontwikkelingen. Ondanks het verwijderen van zijn prostaat merkt hij dat zijn PSA-waarde – een indicator voor prostaatkanker – onverklaarbaar blijft stijgen. Dit is een raadsel voor zowel Jan als de medische professionals aangezien uitzaaiingen eerder uitgesloten leken.

Deze onzekere situatie brengt Jan in een lastige positie. Zijn artsen suggereren dat er mogelijk nog onzichtbare microscopische kankercellen aanwezig zijn die de stijging van de PSA-waarde veroorzaken. Deze hypothese hangt als een donkere wolk boven zijn hoofd.

Ondanks dit verontrustende nieuws blijft Jan strijdbaar en optimistisch. Hij accepteert de behandelingen die nodig zijn om de groei van eventuele tumoren te vertragen en blijft positief over zijn toekomst. Zo krijgt hij hormooninjecties bedoeld om de groei van eventuele kankercellen te remmen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sterkte, Jan.

Laatst bewerkt op 5 maanden geleden door Kees Muizehuig

Nou ja…niks doen is onzin!
Hij krijgt hormonen met alle bijbehorende bijwerkingen, o.a. opvliegers etc.
Zolang die hormonen aanslaan & werken heeft ie geluk. Zodra hij resistent wordt ervoor, moeten ze kijken of er een alternatief is. Zo niet, dan wordt jr niet happy.😩 Veel sterkte!

Beterschap en veel sterkte Jan.