Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Caroline Tensen vindt 4,5 uur werk per dag veel te zwaar – Luxeleven onthuld


Caroline-Tensen

Caroline Tensen de blonde duizendpoot van de Nederlandse televisie lijkt wel het eeuwige leven op de buis te hebben. Al sinds de jaren ’80 is ze een bekend gezicht op TV waardoor ze meer vrienden in de showbizz heeft dan wij ooit zouden kunnen tellen. Met een aangezwollen bankrekening van naar verluidt vier miljoen euro en een jaarinkomen dat de meesten van ons doet duizelen zou je denken dat Caroline haar dagen slijt in de luxe kappersstoel van Leco van Zadelhoff. Maar niets is minder waar.

Caroline de zeurende Tensen die zichzelf een echt werkpaard noemt draait voor ‘Eén tegen 100’ marathonsessies die de gemiddelde werknemer duizelig zouden maken of is Caroline de realiteit helemaal kwijt. “Ik neem drie shows per dag op, elk minstens anderhalf uur lang, met honderd spelers. Je moet continu scherp zijn”, onthult ze in een interview met TROS. En als je denkt dat dit betekent dat ze het hele jaar door aan het werk is, heb je het mis. “We nemen een heel seizoen op in één week”, verklapt Caroline. De overige 51 weken van het jaar kan ze dus genieten van haar welverdiende rust, want Caroline werkt zo hard hé.

Dus Caroline klaagt dat ze een week lang 4,5 uur per dag moet werken en dan de rest van het jaar op haar luie gat kan zitten voor een mega salaris. Caroline je beseft toch wel dat er mensen zijn die echt keihard werken, minimaal 8 uur per dag vijf dagen in de week en zwaar fysiek werk doen. Dat Caroline het durft om achter een desk te staan en wat vragen te stellen en te praten en dat keihard werken noemt. Het moet niet gekker worden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En dat bij de NPO, dus van ons belastinggeld.
Draaide tijdens het ziekenvervoer weken van 60 uur.
Tegen een minimum salaris en telkens verrot gescholden worden als ergens 5 minuten te laat aankwam door het verkeer.

Carolien werkt niet bij de NPO maar bij RTL 4.
Ja, ze heeft jaren geleden bij de NPO gezeten, maar daar is ze denk ik al wel een jaar of 10 weg. Toen was het nog gewoon Nederland 1. Dus als je niet weet waar je het over hebt, kan je beter gewoon niets schrijven.

Te zielig voor woorden, wat een lef om daar over te klagen, ze weet niet eens wat werken is.

🤣🤣🤣geef mij zo’n baan heerlijk relax😂😂😂