Het laatste showbizz nieuws

Caroline van der Plas, Shownieuws

Caroline van der Plas woest om valse beschuldigingen van Eus


Caroline-van-der-Plas

Caroline van der Plas de politica van de BoerBurgerBeweging (BBB) is op z’n zachtst gezegd ‘not amused’ over recente uitlatingen van columnist Özcan Akyol in het programma Vandaag Inside. Eus zoals hij bekend staat beweerde dat de ex-man van Caroline, Dennis Grippeling in diepe wanhoop verkeerde na hun scheiding in 2001. Hij zou zelfs een ultieme poging hebben gedaan om met hun zoons Ryan en Kyle in contact te komen. Maar Caroline die staat bekend om haar recht-voor-z’n-raap mentaliteit noemt deze beweringen totale onzin.

Volgens Caroline die haar verhaal deed in het weekblad Weekend is er geen sprake van waarheid in Eus zijn onzin. “Een leugen, zonder weerwoord van mij”, is haar reactie. Ze voelt zich het doelwit in wat ze omschrijft als ‘jachtseizoen tegen Caroline en de BBB’.

De politica nam contact op met Eus en confronteerde hem met de impact van zijn uitspraken. Ze benadrukte de emotionele belasting voor haar kinderen en familie, veroorzaakt door het neerzetten van haar als een vrouw die haar ex-man tot wanhoop dreef. Eus die volgens Caroline leunde op het boek van Marcia Nieuwenhuis lijkt zich na dit gesprek enigszins te realiseren dat zulke zware beschuldigingen niet lichtzinnig gemaakt moeten worden.

Wat betreft de beschuldiging dat haar ex-man bijna zelfmoord zou hebben gepleegd door haar gedrag wijst Caroline deze categorisch af. “Dat is gewoon niet waar”, stelt ze.

Caroline’s boodschap is duidelijk: ze wil rust voor haarzelf haar zoons en haar ex-man. “Als we elkaar gaan beschadigen, wordt het lelijk en dat wil ik absoluut vermijden”, zegt ze. De kinderen zouden uiteindelijk de dupe zijn van zo’n moddergevecht. Het lijkt erop dat deze politieke rel nog wel even zal blijven nazinderen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die man is zo ongeloofwaardig, hij leeft voor allerlei haat berichten alleen om zichzelf belangrijk te vinden. Laat hij eens een echte baan gaan zoeken, wat een kwal.

Inderdaad Simon.
Hij denkt dat hij heel wat is met zijn kritiek op alles en iedereen. Goed dat Carolien hem zijn vet mee heeft gegeven.
Hij heeft ook een paar boeken geschreven, die niemand koopt.
Hij gaat de kant van die zeiksnor op, waar je mee optrekt, word je door besmet.

Typisch Nederlands. Als je je kop boven her maaiveld uitsteekt wordt je afgemaaid. Ik heb respect voor Caroline en hoop dat de BBB het goed doet in de verkiezingen. Overigens vind ik Eus ook een goede schrijver maar intussen wordt hij wel een beetje te aandachtsziek.