Het laatste showbizz nieuws

Frans Bauer, Shownieuws

Het verborgen verdriet van Frans Bauer: De strijd achter zijn nieuwe uiterlijk


frans-bauer

Frans Bauer geliefd bij het grote publiek voor zijn muziek en televisieoptredens, onthult in een openhartig gesprek met het weekblad Weekend de emotionele achtergrond van zijn opmerkelijke gewichtsverlies. De volkszanger bekend om zijn immer vrolijke uitstraling heeft de afgelopen maanden een indrukwekkende transformatie ondergaan waarbij hij maar liefst 32 kilo is afgevallen. Echter achter deze positieve verandering schuilt een reeks persoonlijke uitdagingen en emotionele gebeurtenissen.

“In mijn carrière heb ik twee momenten gehad waarop mijn gewicht drastisch veranderde,” vertelt Bauer in het interview. “Tijdens de voorbereidingen voor mijn shows in Ahoy kampte ik met hevige stress over mijn stembanden, wat resulteerde in een noodzakelijke stemoperatie”, zei Frans in weekblad Party.

Een nog diepere emotionele impact had het verlies van zijn vader een gebeurtenis die Frans diep raakte. “Het overlijden van mijn vader was een donkere periode in mijn leven,” deelt hij. “Hoe verwerk je zoiets? Het is een vraag die ik mezelf vaak stel. Je leert ermee leven, maar het verdriet blijft altijd een deel van je.”

Naast zijn muziekcarrière zet Bauer zich in voor maatschappelijke kwesties. In zijn huidige televisieprogramma ‘Leven Zonder Letters‘, dat elke maandagavond op NPO 1 wordt uitgezonden, belicht hij het thema laaggeletterdheid. Het is een onderwerp dat dicht bij zijn hart ligt aangezien zijn eigen ouders niet konden lezen en schrijven. Ondanks dat het programma vorige week ‘slechts’ 644.000 kijkers trok, wordt Bauer nog steeds gezien als een van Nederlands’ meest geliefde publieksfiguren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties