Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Horror: Schokkende details over Samantha de Jong ‘Barbie’ die ontvoerd werd en gedwongen tot vreselijke dingen


barbie

In een duistere kant van het realitysterrenbestaan is Samantha de Jong, beter bekend als Barbie van ‘Oh Oh Cherso’, het middelpunt van schokkende feiten. De voormalige tv-persoonlijkheid die Nederland aan de buis kluisterde met haar avonturen in Cherso zou onder vreselijke condities tot prostitutie zijn gedwongen.

De kwestie kwam aan het licht toen Samantha verklaarde dat ze door een politieactie aan haar situatie was ontsnapt. De beschuldigingen richten zich op twee mannen en een vrouw waaronder Anthony J. (44) en Nancy J. (38) die verantwoordelijk zouden zijn voor de onmenselijke werkomstandigheden van Samantha. “De aanklachten omvatten gedwongen prostitutie en het mogelijk creëren van een drugsverslaving bij Samantha,” onthult het Openbaar Ministerie.

Het schrijnende verhaal bevat aantijgingen van mishandeling en dreigementen met de dood het ontnemen van haar identiteitsbewijs en het afnemen van haar hond. Naaktbeelden van Samantha zouden zelfs gebruikt zijn in seksadvertenties een daad die haar privacy en waardigheid schendt.

Dit dramatische plot gaat verder verder wanneer Nancy J., één van de verdachten, zich opwerpt als slachtoffer binnen deze zaak. Haar medeverdachte Anthony J. ontkent alle beschuldigingen van geweld en beweert dat het werk vrijwillig was. Tegenover deze kille ontkenningen staat de advocaat van Samantha, Sébas Diekstra die een blik werpt op het leed van zijn cliënte: “Wat cliënte heeft moeten doorstaan was enorm heftig en traumatisch.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hier zet ik toch veel vraagtekens ❓ ❓❓ bij.
Als het allemaal zo is waarom nu dan met Nicol in de ellende stappen terwijl ze zo ‘n gruwelijke ervaringen achter de rug heeft.
Ergens klopt er iets niet .

Eigenlijk vind ik het te triest om het over Samantha te hebben .Zwaar verslaafd ondanks vele pogingen tot ,en door die verslaving een makkelijk.slachtoffer voor uitbuiting en misbruik.

Ergens vind ik haar een in en in trieste figuur.Ondanks alle pogingen is ze nooit meer op het rechte pad gekomen.Deze vrouw is niet te helpen

is nie triest.
elk zuchtje aandacht in de media is voor haar aanleiding om dr insta vol te plempen met
18+ picca´s en zodoende meer klanten te trekken. letterlijk!

Inderdaad diep triest.
Die vrouw is mentaal zeer ziek. ( borderline)
En helpt zich zelf de afgrond in , die mensen zijn niet te helpen.
Vind het wel erg voor haar ouders , die alles hebben gedaan voor haar.
En voor haar kinderen, die zijn afgenomen van haar.
Die zullen ooit ook alles terug lezen over hun moeder.
Daarom alleen al is het het zo triest.😮‍💨

Volgens mij heeft die wel meer dingen uitgespookt die niet door de beugel kunnen, dus snap niet waarom dit nu zo’n drama moet zijn voor haar.