Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jutta Leerdam laat mannelijke fans weer watertanden


jutta-leerdam

Jutta Leerdam staat niet alleen bekend om haar schaatsprestaties, maar verovert vooral de wereld door haar looks. Terwijl ze haar schaatscarrière voorzet heeft Jutta haar liefde gevonden bij badboy Jake Paul de Amerikaanse sensatie die niet alleen de influencerwereld, maar ook de boksring domineert.

Met een schare volgers die samen de bevolking van een klein land overtreffen, genieten Jake en zijn broer van een leven in ongekende luxe. Jutta die niet onbekend is met de schijnwerpers deelt nu ook in de extravagantie die Jake’s levensstijl met zich meebrengt inclusief een villa die de waarde van een klein fortuin vertegenwoordigt en romantische uitstapjes in een privéjet.

Jutta Leerdam doet haar best om alles er goed op te krijgen Als Jutta de overstap maakt naar de States, wordt ze verwelkomd in een wereld waar groot, groter, grootst de norm is. Rijden in oversized jeeps, baantjes trekken in het privézwembad en ringside zitten bij bokswedstrijden het is een leven waar de glitter niet vanaf te slaan is. Maar als Jake naar Nederland komt kiest het paar voor de rustieke charme van een boswandeling. Toch kunnen ze het niet laten om even de kou te trotseren in een ijsbad en daar zien het afgetrainde lichaam van Jutta voorbij komen.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties