Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine Ruiters kapot van verdriet, verlaten door vrienden en familie


leontiene-borsato

In het dromerige Huizen waar het gooiende goud van de herfstbladeren plaatsmaakt voor verhuisdozen heeft Leontine Ruiters een nieuwe start gemaakt. Ze heeft zich een landhuis toegeëigend en met deze stap verpakt ze niet alleen haar bezittingen, maar ook een hoofdstuk van haar leven in karton en tape.

Op haar Instagram Stories deelt ze een glimp van de eenzame strijd met stapels en dozen. “En we gaan nog even door met opruimen en inpakken,” merkt Leontine op, terwijl ze haar kledingkast uitmest. De stilte van de slaapkamer in een vorig fragment schreeuwt om aandacht: Waar is de hulp, vragen de volgers zich af, helpen de kinderen niet?

Het nieuws van de aankoop was al snel rond: Leontine legde ruim een miljoen neer voor haar nieuwe stulpje, waarvan BekendeBuren vermeldt dat een flinke smak eigen geld onderdeel van de deal was. Met een ruime woonkamer die de tuin begroet en een vrijstaande garage als haar domein lijkt Leontine klaar om haar eigen koninkrijk te regeren.

Maar het is niet alleen het huis dat de tongen doet rollen. De romantici onder ons die hoopten op een hereniging tussen haar en Marco Borsato moeten wellicht hun hoop bijstellen. Marco die na de scheiding neerstreek in een Alkmaars penthouse samen met zoon Luca lijkt zijn eigen pad te bewandelen. De aankoop door Leontine lijkt een stille bevestiging van twee levens die elk hun eigen richting uitgaan en nooit meer bij elkaar komen.

Hieronder het filmpje:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En waar is ze nou weer kapot van ?
Ze had hem (M.B.) toch al ingeruild voor een ander goudstaaf ?