Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Drama bij de Meilandjes: Maxime en familie spoeden zich naar het ziekenhuis


meiland

Maxime Meiland is samen met echtgenoot Leroy en de kleine diva’s Claire en Vivé gespot in het ziekenhuis. Het was een serieus bezoek zoals blijkt uit de beelden die Maxime op Instagram Stories deelde waar de meisjes met ballonnen in de hand werden gemaand tot kalmte. “Straks rustig doen hé bij de zieke mensen, want we zijn in het ziekenhuis,” instrueerde Maxime haar kroost. Claire bevestigde met een “Weet ik”.

Leroy de rots in de branding heeft maar weinig vertrouwen in een vreedzame afloop. Hij antwoordt in het filmpje zonder aarzelen met een hoofdschuddend “Ik heb er een hard hoofd in”. Wat ze doen in het ziekenhuis en of ze op ziekenbezoek zijn blijft een raadsel.

Tussen ziekenhuisbezoeken en Instagram posts door is er nog meer Meiland-nieuws dat de gemoederen bezighoudt. De familie staat namelijk op het punt om weer met zijn alle samen te wonen ditmaal in Noordwijkerhout op een landgoed met adellijke wortel, een plaats waar ooit kloosterzusters van Leeuwenhorst hun dagen sleten. Het lijkt erop dat de familie Meiland hun eigen moderne versie van adel gaat neerzetten. Behalve Montana die heeft er geen zin in en blijft lekker op zichzelf wonen.

En als we Sander, de ex van Erica mogen geloven die vorig jaar al een boekje opendeed over de plannen van de familie dan is deze zet geen impulsieve actie. “In januari 2021 hadden Martien, Erica en Maxime al het plan samen een kavel te kopen,” deelde hij met de Story. Een gezamenlijk huishouden was blijkbaar al langere tijd in de maak, maar toen kwam het er nog niet van. Nu lijkt de familie klaar voor dit nieuwe hoofdstuk.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik snap er helemaal niets van, hopelijk begrijpt de schrijver ietsje meer van zijn eigen schrijven!? 🧐 🙃

Ben blij dat ik niet de enige ben .Ach gemaakt nieuws is misschien ook nieuws of zoiets🤔😂

Ik snap er ook niets van,wat is het drama dan?

Nu weet nog niemand wat er in het ziekenhuis is, is er wat met Erica ? Of met Martien ? Misschien Montana ? O, misschien met die Nadagé ? Dit stukje roept veel vraagtekens op!!!!!

Of de buurvrouw van 3 straten verderop ligt in het ziekenhuis. Maxime doet alles voor aandacht. Waarom zou je een ziekenhuis bezoek op instagram zetten en niet zeggen wie er in het ziekenhuis ligt?
Dat doe je alleen voor de aandacht.