Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marco Borsato gaat uitzitten van celstraf zo lang mogelijk rekken


Marco-borsato

Marco Borsato zit diep in de stress na de veroordeling van Thijs Römer door de rechter. Thijs moet een maand de gevangenis in omdat de rechter hem veroordeelde voor grensoverschrijdend gedrag met een minderjarige. Daarbij kreeg Thijs nog twee maanden voorwaardelijk en 240 uur taakstraf. Waar Marco van wordt beschuldigd is echter veel ernstiger en daar staan hogere straffen op.

Marco wordt namelijk beschuldigd van ontucht met een minderjarige waarvoor de maximumstraf jaren achter de tralies is. Er is een zeer grote kans zeker na de veroordeling van Thijs Römer dat de rechter die de zaak van Marco Borsato behandelt dit in zijn overwegingen zal meenemen. Dit temeer omdat Marco volhoudt dat het slachtoffer liegt en hij zelfs aangifte van smaad en laster tegen het slachtoffer en haar moeder heeft gedaan.

John van den Heuvel beweert een opname te hebben waarop Marco bekent en heftige uitspraken doet omtrent de ontucht. Als dit als bewijs wordt ingebracht kan Marco ernstige gevolgen verwachten. De geruchten gaan dat Marco er rekening mee houdt dat hij schuldig bevonden wordt, maar dat hij na de uitspraak van de rechter zal proberen de zaak te rekken zodat hij op korte termijn niet zijn straf hoeft te ondergaan.

Marco is sowieso van plan om in hoger beroep te gaan als hij veroordeeld wordt en als hij ook in hoger beroep schuldig wordt bevonden dan zal hij zich tot de Hoge Raad wenden. Dit proces kan jaren duren en als Marco dan bij de Hoge Raad geen gelijk krijgt en de zaak niet opnieuw moet worden gedaan dan zal hij waarschijnlijk naar zijn villa in Italië vertrekken. Echter als er een internationaal arrestatiebevel wordt uitgevaardigd heeft dat geen zin. Dan zou emigreren naar Dubai een betere optie zijn en met een vermogen van 6 miljoen euro kan Marco daar een comfortabel leven leiden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vreselijke vieze vent & sxhasbt zich nergens voor.

Sneaky hoor Marco B, gewoon brommen & spijt betuigen!