Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Vriendje Jutta Leerdam vertoont absurd gedrag, zit hij aan het witte poeder?


jutta-leerdam

De beroemde Jake Paul heeft onlangs toegegeven dat zijn geliefde Jutta Leerdam niet de absolute nummer één in zijn leven is. Tijdens een spontane Q&A-sessie op TikTok vroeg een maatje aan Jake: “Noem eens drie zaken waar je absoluut niet zonder kan?” Opmerkelijk genoeg was zijn eerste reactie: “Zuurstof.”

Het duurde even voordat Jutta aan bod kwam, maar gelukkig stond ze wel op zijn lijst: “Ik zou zeggen, mijn vriendin Jutta,” liet Jake weten. En als klap op de vuurpijl: “Bokshandschoenen.”

Het stel Jake en Jutta lieten pas in april van zich horen toen ze officieel lieten weten dat ze een setje waren, maar waren daarvoor werden ze al vaak samen gespot. Ondanks hun ogenschijnlijke chemie hebben sportexperts hun zorgen uitgesproken over deze relatie. De voormalige schaatskampioen Ben van der Burg liet bijvoorbeeld in het weekblad Story vallen: “Die relatie is echt niet voor eeuwig. Die gast is gek!”

Ook Jake’s zijn recente gedrag doet je stijl achterover slaan. Hij maakte namelijk hele vreemde handelingen achter de camera na een gevecht van zijn broer in de ring. Hij zat de hele tijd aan zijn neus en keek raar uit zijn ogen. Er wordt gesuggereerd dat hij mogelijk aan het bekende witte poeder zit en wij vragen ons af of Jutta dit al weet.

Bovendien waarschuwt sportmarketeer Chris Woerts Jutta om haar professionele loopbaan niet in gevaar te brengen door met Jake om te gaan. Hij merkte op dat Jutta, ondanks haar intensieve trainingsschema, veel tijd met Jake doorbracht. Woerts benadrukte in het tijdschrift Story: “Je hoort niet constant naar de VS te reizen om bij Jake Paul te zijn. Misschien heeft ze daar wel getraind, maar ze is ongetwijfeld afgeleid.” Hij is stellig in zijn mening dat Jutta zich moet concentreren op haar sportcarrière, want anders kan dit wel eens het einde voor haar betekenen. Zoals Woerts samenvatte: “Zo simpel is het.”

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woerts heeft gelijk. Hopelijk krijgt hij geen gelijk dat zou hartstikke jammer zijn.

Beauty & the beast😛😂🤭
Zij gaat overal in mee is totaal veranderd sinds ze die engerd heeft
Allebei aan de coke natuurlijk daar staat hij om bekend.
Hoop dat ze gauw helder wordt & hem dumpt bij het grof afval.