Het laatste showbizz nieuws

René Froger, Shownieuws

René Froger liegt de hele boel bij elkaar en heeft enorm drankprobleem


Rene-froger

Na 28 jaar besloten René en zijn vrouw Natasja dat het tijd was om hun luxueuze residentie te verkopen. Met een initiële vraagprijs van maar liefst 6 miljoen euro hoopten ze een flinke winst te maken, aangezien René destijds het huis in 1994 voor 4,6 miljoen euro had gekocht. Echter, tot hun teleurstelling kwamen er geen serieuze biedingen binnen.

In een interview met weekblad Privé onthulde René Froger dat hij en zijn vrouw Natasja spijt hadden van het te koop zetten van hun villa in Blaricum”Ik had slapeloze nachten bij de gedachte om weg te moeten van deze plek.” Waarom deze plotselinge verandering van gedachten?

Het plan om te verhuizen kwam vooral van Natasja die na het verlaten van het ouderlijk huis door de kinderen droomde van een kleiner, gezelliger onderkomen. René, die aanvankelijk meeging in het idee van zijn vrouw begon echter te twijfelen. “Hoe dichter we bij de beslissing kwamen, hoe meer het me benauwde. De gedachte aan het verlaten van dit huis gaf me slapeloze nachten,” bekende de zanger.

Volgens hem is het huis niet alleen hun thuis maar ook de centrale plek waar de Toppers hun bijeenkomsten houden en waar hun kinderen en kleinkinderen vaak langskomen. “Deze plek heeft een onbetaalbare emotionele waarde voor ons.”

Natasja die zag hoeveel stress het idee van verhuizen bij haar man veroorzaakte, besloot het plan te herzien. “Toen ik besefte hoeveel slapeloze nachten René had door mijn idee, heb ik direct gezegd dat we het niet gaan doen. We hebben besloten het huis op te frissen en te vernieuwen – een nieuwe keuken, een nieuw kleurtje hier en daar, zodat we ons weer helemaal thuis voelen.”

Maar dit is natuurlijk allemaal gelogen. Er kwamen namelijk helemaal geen serieuze biedingen op de villa binnen. Zelfs niet toen de vraagprijs naar beneden ging. Ja dan kan je lang wachten of doen alsof je het toch niet wil verkopen. Maar als er nu iemand komt en die biedt 6 miljoen euro voor de villa dan verkopen de Frogertjes het meteen hoor. Maar zeg dat dan gewoon dat je geen andere keuze hebt dan er zelf te blijven wonen. Wat is daar nou weer erg aan.

Daarnaast kwam er deze zomer nog een verrassende wending in René’s carrière. Een video van zijn optreden voor de zomertour van RadioNL ging viral, waarin de zanger moeite had met zijn toonhoogte. Sommigen beweerden dat “René Froger stomdronken op podium” was. Hoewel het onbekend is of deze beweringen waar zijn, liet Gordon zich eerder al uit over René’s vermeende drankproblemen: “Die man heeft zo’n enorm drankprobleem. Het is angstaanjagend.”

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties