Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland brengt kinderen in gevaar met levensgevaarlijk rijgedrag


maxime meiland

Claire werd onlangs door haar moeder Maxime Meiland naar school gebracht en zoals de camera’s van Chateau Meiland lieten zien zat de kleine Claire zonder kinderzitje voorin de auto. Nog erger haar veiligheidsgordel was allesbehalve veilig aangebracht. Rob Stomphorst, de woordvoerder van Veilig Verkeer Nederland, liet geen moment onbenut en gaf commentaar aan weekblad Story: “Kinderen moeten tot de lengte van 1 meter 35 worden vervoerd in een goedgekeurd kinderzitje. Dit is geen goed voorbeeld.”

Maar het lijkt erop dat de zorgen van Stomphorst zich niet beperken tot alleen Maxime. Hij heeft zijn ogen gericht op het hele Meiland gezin. “We hebben natuurlijk ook Martien gezien die dronken achter het stuur stapte,” deelde hij mee, en voegde er snel aan toe: “Maar ook dat ze met z’n allen in de auto zitten.”

Opmerkelijk is dat Martien en Maxime zich vaak uitspreken over de riskante rijgewoontes van Erica en het lijkt erop dat dit ook niet onopgemerkt is gebleven bij Veilig Verkeer Nederland. Stomphorst merkte op: “Dat is natuurlijk ook niet het goede voorbeeld.”

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weer een bevestiging dat het iemand is zonder gezond verstand en dat is dan een moeder 😤

Die hele familie kan niet rijden, hebben die hun rijbewijs bij een pakje boter gekregen, soms?

Maxime kan ook echt alleen maar automaat rijden!!

Nee Simon er was een actie van 4 halen 1 betalen.