Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schandalig: Rijk meisje doet sieraden af en rijdt in dure auto naar voedselbank


voedselbank

Een jonge Nederlandse dame is nu twee keer op rij de gesprek van de dag geworden met haar opvallende video’s op Youtube. Ondanks dat haar kanaal niet bepaald bol staat van de diepgaande content, zorgt ze wel voor veel beroering. In de huidige tijden lijkt het devies wel: hoe opzichtiger je jezelf op het web gedraagt, hoe meer roem je vergaart.

Recentelijk kreeg ‘AA Blondy’ zoals ze zichzelf noemt een storm van aandacht toen ze in een video haar solidariteit met Palestijnen betuigde, op een wel heel onsmakelijke manier. Ze besloot in een pak met koeken te spugen – koeken die ooit ‘Jodenkoeken’ heetten.

En nu is ze weer het middelpunt van een controverse. De onderstaande video toont hoe ‘AA Blondy’, in haar luxe Mercedes en zwaar behangen met dure sieraden, wekelijks een bezoek brengt aan de Voedselbank. Voor haar uitstapje naar de voedselbank doet ze zorgvuldig al haar juwelen af, want die mogen de medewerkers daar natuurlijk niet zien. Maar in andere clips geniet ze schaamteloos van de luxe van dure hotels. Waar haalt ze het lef vandaan?

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als je je (klein) kinderen uit moet leggen wat men bedoelt met een “sneu figuur” dan hoef je alleen maar dit filmpje te laten zien. Wat een mislukt figuur zeg.
Kan ze niet opgepakt worden voor oplichting ?

Ook hier lees ik weer “Jodenkoeken” maar ik weet zeker dat er op de verpakking Jodekoeken staat (zonder n) en heeft mijn inziens totaal niets met Joden te maken.
Als ik mij goed herinner heette de bedenker van het recept de Joode.

Hoe diep kan iemand zinken.
Diep treurig zulk gedrag 🤮

En het ergste is, ze is ook nog ontzettend trots op zichzelf. De meeste mensen die bij de voedselbank lopen schamen zich dat ze daar hun boodschappen vandaan moeten halen. Ik hoop zo dat de medewerkers van de voedselbank haar herkennen, en haar een flinke donatie aan de voedselbank laten doen. Desnoods verkoopt ze haar honden halsband. (De eerste ketting die ze af deed.) De hond van mijn broertje heeft ongeveer dezelfde halsband. 😅 (Nee, die hond heeft een mooie lederen halsband om.)

Wat is dit in vredesnaam voor een zielig blaag, die ouders zullen wel trots op haar zijn.

Geef dat mormel geen podium of aandacht meer.
Is het zo afgelopen. Wie zegt dat ze echt rijk is? Voedselbank normen worden bepaald aan de hand van inkomsten. Als ze een voedselbank kaart heeft , is ze òf arm òf ze heeft zware fraude gepleegd.
Kaart kan ook van iemand anders zijn natuurlijk.
Maar zo’n misselijkmakend mormel verdiend geen podium en of aandacht.