Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Relatie zangeres Anouk verkeerde in zwaar weer, ging in therapie


anouk

Anouk en haar liefdesleven: het is altijd een smeuïg onderwerp. Laatst sprak ze openhartig over de roerige tijden met haar echtgenoot Dominique. Hoewel ze beiden inmiddels een ring om hun vinger hebben, kwam dat huwelijk niet zonder obstakels. “In relaties was ik een beetje een l*lletje,” deelde Anouk onlangs met Veronica Superguide.

Het is niet de eerste keer dat Anouk heeft gestreden voor de liefde. Ze gaf toe: “Ik heb te veel gepikt en geslikt omdat ik zo graag wilde dat het lukte.” En net toen het leek dat liefde met Dominique wellicht niet in de kaarten zat vanwege zijn kinderwens, maakte hij een opmerkelijke keuze. “Toen dacht ik: ja, wat is liefde als ik hem zijn wezenlijke wens onthoud?”

Gelukkig hadden ze een plan B. Ze zochten hulp bij een communicatiecoach. Anouk beschouwde hun relatie als te waardevol om te laten gaan: “Dominique geeft veiligheid en vertrouwen, en dat kende ik helemaal niet zo.”

Het sprookje culmineerde vorig jaar toen Anouk en Dominique in het bijzijn van duizenden fans trouwden. En wat een spectaculair aanzicht was dat, op het Malieveld in Den Haag, de geboorteplaats van Anouk. Na een betoverend concert verraste Dominique iedereen met zijn geloften. “Vroeger had ik altijd twee grote dromen”, zei hij, waarbij hij verwees naar het hebben van veel kinderen en groots trouwen.

De romantiek droop er vanaf. Dominique voegde eraan toe dat hun opvallende huwelijksceremonie perfect paste bij Anouk’s karakter: “Het past precies bij wie je bent.”

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

🤣🤣Precies zoals ik al meteen zei: jonge ventje gaat voor haar cash 🤣🤣
Blij dat trouwen gelukt is & dan is de but binnen. Binnenkort scheiden en met veel alimentatie gratis leven voor die lapzwans.😉🤣