Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes onder vuur na bizarre make-over: ‘Ziet er niet uit’


Andre-Hazes

Terwijl André Hazes onderweg was naar Schiphol, besloot hij een video te delen waarin hij pronkte met zijn nieuwe wenkbrauwstijl – dunne streepjes die herinneringen oproepen aan de jaren ’90.

Met een grijns van oor tot oor verkondigt André in de video: “Dames en heren, we hebben de 3 miljoen streams bereikt voor het album. Dank jullie wel. Daar ben ik echt heel blij mee, echt heel trots op. En ik wil jullie daar heel erg voor bedanken. Het is muziek die ik heb gemaakt die bij me past en blijkbaar ook bij jullie, dus dank jullie wel voor de steun.” Ondanks zijn enorme succes kondigt hij aan dat hij op weg is naar een schrijverskamp in het buitenland, om een depressieve vibe te vermijden en zich volledig te storten op zijn muziek.

Maar in plaats van zijn succes of plannen te bespreken, focusten fans en volgers zich op iets totaal anders: André’s wenkbrauwen. De commentaren variëren van lachen tot pure verbazing. Lotte liet niet na te zeggen: “Nou, die wenkies… Nee, staat totaal niet bij jou whhahhaaa 😂”, terwijl Soraya opmerkte: “Die wenkies… Je bent toch geen 16???”

André’s antwoord op de kritiek? Een simpele: “Dare to be different.” Maar Joanna voegt toe: “De wenkies kunnen nu echt niet meer.”

Toch zijn het niet allemaal negatieve geluiden. Carla merkte humoristisch op: “Hoe je wenkbrauwen je boodschap overschaduwen bij de dames hier. Ze zijn helemaal van de leg. 😂” Betsie daarentegen waarschuwde André voor de mogelijke gevolgen van te vaak experimenteren met wenkbrauwen: “Zelf weten wat je doet, maar nee: dat staat echt niet. Wees blij dat je normale had. Veel mensen die te dunne hebben of die om een of andere reden de wenkies zijn uitgevallen. Die hadden graag normale, en doe dit niet te vaak want dan groeien ze niet meer bij. ❤️”

Ondanks alle commotie rondom zijn wenkbrauwen, waren er ook enkele die-hard fans van André die het voor hem opnamen. Ze uitten hun frustratie over de kritiek en merkten op: “Wat een commentaar over zijn wenkbrauwen. Hou jullie koppen dicht joh. Mag een mens zelf bepalen wat ze doen of dragen?”

Bekijk hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

dies nie nuchter hoor! kijk ze pupillen dan
junk!

Niet alleen de pupillen, kijk eens naar die linkerfoto hoe groot zijn ogen zijn. Die staat echt heel strak.

Is hij ook weer aan de snuif of drank ?
Hij ziet er niet uit. Deze aandacht zoekende kleuter ziet niet in dat men steeds meer een hekel aan hem krijgt

Alleen zijn ogen al, de rotzooi straalt eruit. Die is echt nog aan de troep en al net zo’n leugenaar als z’n moeder. Bah bah wat ’n volk.

Zijn het je ogen, is het je….. Die ziet er niet uit, als die nuchter is, van wat dan ook, dan ben ik straal bezopen.

Simon zijn lach zeker niet 🤣

Wat een grafkop, Dopey

Haha en straks nog dikke lippen ook zeker😉💋🤣
Lach me gek!