Het laatste showbizz nieuws

Linda de Mol, Shownieuws

Linda de Mol liet dochter stikken lag in bed met vieze Jeroentje


Linda de Mol koos voor een avondje thuis wellicht huilend in haar bed, waardoor ze het gouden moment van haar dochter Noa Vahle bij de uitreiking van de Televizier-talentenprijs miste.

Een dag later gaf Linda een reactie op de overwinning van Noa. Ze zei: “Ik heb vol ontroering zitten kijken. Zelfspot is altijd goed.” Ze voegde toe: “Noa is zich zeer bewust van het feit dat ze bepaalde kansen heeft gekregen, maar heeft ze ook echt met beide handen aangegrepen en met heel hard werken en de juiste instelling in combinatie met een hoop talent en sportkennis op eigen kracht haar plekje in de mediawereld verovert.”

Bij RTL Boulevard vroeg tv-expert Rob Goossens zich hardop af: “Ik had het wel heel leuk gevonden als Linda de Mol er was geweest. Dit draaide om haar dochter natuurlijk, dus wat dat betreft vind ik het jammer dat ze dan uiteindelijk zo’n afgemeten statement geeft vandaag. Uiteindelijk was iedereen er.”

Terwijl Linda schitterde door afwezigheid, maakte een andere grote naam, André van Duin, wel zijn opwachting. Er gingen geruchten dat zijn nieuwe vlam hem wellicht had overgehaald om te komen. Hij grapte de afgelopen dagen: “O, welke dag is het? O, dan kan ik niet!”

Noa heeft na het evenement met haar beroemde moeder gefacetimed. Bart Ettekoven zei in Shownieuws: “Ik sprak haar even na afloop en ik vroeg: ‘Hoe ga je het je ouders vertellen? Hebben ze al gereageerd?’ Ze zegt: ‘Nee, ik ga zo bellen! We gaan zo FaceTimen!’ Dat heeft ze ook gedaan, in Carré nog.”

Het moment werd vastgelegd door Noa’s broer Julian. “Linda lag al heel vroeg in bed met vieze Jeroentje. Linda was helemaal door het dolle heen en feliciteerde natuurlijk de dochter. Die was apetrots.”

Maar er was een twist. Een zekere Julie, op Twitter, beweerde dat de man op de FaceTime-video niet Linda’s huidige partner vieze Jeroentje was, maar Sander Vahle, Noa’s vader. Julie benadrukte: “Dit is Sander, niet Linda!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat sdn onzin! Ik heb absoluut niks met Linda. Maar logisch dat ze wat anders aan jssr hoofd had.. Daniëlle is net overleden, de zus van Johnny!!! (Haar neef).
Schandalig dat mensen eisen dat ze vrolijk bij de Televizierring gaat staan te feesten.

Dat is dan toch ook de nicht van Noa? Of zie ik dat verkeerd? Zij was er toch ook? Ze had ook iemand anders kunnen sturen om de ring op te halen. Als je als moeder echt zo trots bent, dan ben je toch bij op zo’n belangrijke dag voor je dochter?

Vind het idd heel verrassend Noa wel op het feestje breed lachend. Blijkbaar weinig band met die kant van de familie. Was net gebeurd toen, ze leek er weinig last van te hebben. Denk sowieso uit respect voor Johnny dat ze koos voor de familie steunen ipv een feestje.

Linda vindt alleen Linda belangrijk, zelfs haar kinderen niet dat bleek maar weer. Het excuus van de dood van haar nichtje is wel heel erg slap, als je weet dat je eigen kind een prijs kan krijgen.

Egoïsme ten top🤬