Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Els de zus van Rachel Hazes is doodsbang voor haar


De royale ruzies in de Hazes-familie lijken zich uit te breiden als een lopend vuurtje, waarbij de zusterlijke band tussen Rachel en Els het nieuwste slagveld wordt in dit familiedrama. De achterliggende intriges en financiële rompslomp hebben blijkbaar een kookpunt bereikt, want volgens bronnen verkeert Els nu in een staat van vangst. En waarom? ,,Vorig jaar oktober heeft Els, Monique en mini Dré gefeliciteerd op Instagram”, onthult Yvonne Coldeweijer, en dat schoot bij Rachel in het verkeerde keelgat. ,,Rachel was woest! Daarna is er geen contact meer geweest tussen Rachel en Els.”

Els, die de gemoederen in de familie blijkbaar wilde sussen, heeft haar huis door een lening van haar zus Rachel in 2020 kunnen kopen. Els heeft nu haar huis te koop gezet, maar niet omdat ze zo graag wil verhuizen maar uit angst voor haar zus Rachel. Yvonne zegt er het volgende over: ,,Rachel heeft in 2020 haar huis verkocht aan haar zus Els. Tevens heeft Rachel haar destijds vier ton geleend uit haar BV, zodat Els niet naar de bank hoefde.” Maar wat ogenschijnlijk een lief gebaar leek, wordt door insiders omschreven als een manoeuvre van Rachel om haar zus “in bedwang” te houden.

En waar komt André Hazes in dit financiële en emotionele web van verwikkelingen? Na de confrontatie met zijn moeder zou André zijn toevlucht hebben gezocht bij tante Els, waardoor Rachel mogelijk nog een appeltje met haar te schillen heeft. De schrik zit er goed in bij Els. ,,Els is nu bang dat Rachel, net als Marieke, 86 procedures zal aanspannen om haar hypotheek bij Rachel te beëindigen en haar uit dat huis te krijgen”, aldus Yvonne. ,,Om dit voor te zijn heeft Els de woning te koop gezet! Els wil graag onafhankelijk zijn van Rachel, want ze heeft te maken met een tikkende tijdbom.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

maffiapraktijken en daarom durft hazes jr niet tegen haar in te gaan want hij zal ook wel genoeg uit de erfenis pot hebben mogen graaien.
complete families leven van de erfenis van die ouwe behalve zijn eerste kinderen en roxan.
hij zou zich in zijn pijl omdraaien!

In het geval van Marieke gaat het om een geschil v.w.b. de huurprijs van een woning en is in onderling overleg besloten een uitspraak hierover aan een onpartijdig iemand – in dit geval de rechter – over te laten. Per saldo is hier niets mis mee.
En als Els haar huis nu te koop zet, zal dit huis t.z.t. toch opgeleverd moeten worden en zet zij zichzelf op straat.
En wat ook vreemd is: jarenlang heeft Els geen goed woord over gehad over die Monique en dan ineens gaat zij haar uitbundig feliciteren op Instagram. Raar hè!

Van je familie moet je het hebben.!!!

Flauwekul verhaal. Els en haar man willen stoppen met werken en naar een appartement verhuizen. Het lijkt wel een nationale sport geworden om Rachel af te branden met suggestieve verhalen. Iedere gek heeft zijn gebrek . Roddelen kan leuk zijn maar dit begint naar leugens en bedrog te rieken. Hoop niet dat Utopia afzakt naar het nivo van Roddelpraat

Buurvrouw egaal wat Utopia zal publiceren zo laag zakken als madam Hazes is gewoon onmogelijk 😤