Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zus van Johnny de Mol vandaag overleden


Het treurige nieuws omtrent Daniëlle van ’t Schip heeft de harten van velen geraakt vandaag. De zachte echo van “In loving memory of Daniëlle” weerklinkt door de gangen van de sociale media, met een post op haar Instagram die woorden van warmte uitstraalt: “Verspreid de liefde.”

Met 55 lentes achter haar naam, heeft de dochter van Willeke Alberti, Daniëlle, afscheid genomen van deze wereld. De reacties stromen binnen, zowel van de bekende gezichten in ons land als van degenen die haar liefdevolle uitstraling in hun eigen leven hebben gevoeld. Quinty Trustfull deelt haar eigen verdriet met de woorden: “Lieve Daan, alleen maar liefde en warmte straalde je uit, en die warmte heb je doorgegeven aan zoveel mensen, zoveel harten gevuld. Lieve mooie bijzondere Daan, wat zal je gemist worden. Alle liefde en sterkte voor John en de kinderen en alle andere familie en naasten. Only love.” Een blijk van medeleven en herkenning in de kracht die Daniëlle had, ook in de ogen van een ander: “Wat een verschrikkelijk nieuws. Wat was je sterk, en wat straalde je veel kracht uit. Diep, diep respect voor jou. Ik wens het gezin, familie en allen die haar lief hadden ongelofelijk veel sterkte en kracht toe. Lieve Danielle rust zacht.”

De diagnose endeldarmkanker die in april 2022 bij Daniëlle werd gesteld, bleek een storm die ze met verheffende waardigheid en opmerkelijke positiviteit doorstond. Ze bleef de stralende bron van hoop, zelfs te midden van haar eigen strijd, door te delen: “Ik heb een doodvonnis gekregen, maar door mijn vertrouwen in het leven heb ik dat kunnen omkeren. God maakt geen fouten, daar geloof ik heilig in”, in een openhartig gesprek met De Telegraaf. De herinnering aan haar onwankelbare geest zal bij velen blijven nazinderen in de tijden die komen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heel veel sterkte voor iedereen die haar lief heeft🙏🌹

Vreselijk nieuws , gecondoleerd en veel sterkte toe gewenst aan de familie.

Weer iemand die veel te jong is komen te overlijden.
Ik wens de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Heel veel sterkte voor haar gezin en de familie. Voor haar zelf rust en vrede nu.

Veel te jong. Heel veel sterkte voor haar gezin en familie. Rust zacht.