Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland zet luxe villa te koop, kan het niet meer betalen


Maxime Meiland en haar partner Leroy kochten eerder dit jaar nog fier hun nieuwe, luxueuze stulpje van maar liefst 2,3 miljoen. Maar blijkbaar kunnen ze de hypotheek niet meer ophoesten, want de villa staat te koop. Eerder zei Maxime al dat ze moest bezuinigen om rond te komen.

“We moeten ons leven omgooien, het is zo duur. Door een aantal dingen moet gewoon een streep. Zo moet de auto eruit, geen schoonmaaksters meer én Claire gaat niet meer naar de buitenschoolse opvang.”

De rijk uitgeruste villa, compleet met zes slaapkamers, drie badkamers en een zwembad, verpakt in een weelderige tuin leek allemaal rozengeur en maneschijn. Maar de hypotheeklasten van 12.000 euro bruto per maand leggen een te zware last op Maxime haar schouders.

“Ik bedoel ik heb ook nog een huis dat ik moet betalen. Maar als mijn vader het echt niet meer ziet zitten… vind ik dat oké,” liet een enigszins zorgelijke Maxime eerder al weten, verwijzend naar de mogelijke ondergang van de serie Chateau Meiland waar Martien eigenlijk mee wil stoppen. Maar dit zijn de hoofdinkomsten van Maxime. Wellicht neemt ze nu al het voortouw om goedkoper te gaan wonen en stopt Chateau Meiland wel sneller dan we denken. Maar het is nog maar de vraag of de villa snel verkocht wordt. Tot die tijd kan Maxime nog eens verhuizen anders zit ze met dubbele hypotheeklasten.

Ondertussen slaan Martien en Erica een andere weg in, waarbij speculaties over een bod op een huis van 7 miljoen met een lach worden weggeveegd door Martien: “Haha, weer een giller. Alsof wij zeven miljoen kunnen betalen. Nee hoor, wij zitten hier prima.”

Het is afwachten of Maxime en Leroy hun villa voor meer dan 2,3 miljoen kunnen verkopen anders draaien ze verlies,

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat komt ervan als je hoger wil springen dan je polsstok lang is!!!

Ze zal best een smoes verzonnen hebben waarom dit weer verkocht gaat worden(hoopt ze), maar iedereen weet dat wat ze gaat doen, mislukt, maar elke idioot kon zien dat ze dit huis helemaal niet betalen konden. Wel weer een excuus om een nieuw seizoen te maken.

Als ze straks met een dubbele hypotheek zit, komt ze misschien weer met 2 benen op aarde. Dat ze als rupsje nooit genoeg, eens genoegen moet nemen met minder.
Maar waarschijnlijk is dit voor haar een verzekering dat er nog 1 of 2 seizoenen Chateau Meiland komen. Want ze blijkt een groot nieuw bouw huis te (laten) bouwen. Met buren die ook op hun privacy gesteld zijn. Dus waarschijnlijk gaat ze met de familie in 1 huis of op een lap grond gaan wonen.

Mag ik heel even lachen??
Mevrouw nooit genoeg die zelf toegeeft dat ze het verpest heeft??
Dit zagen wij al aankomen toen madam nog in d’r andere (veeeel te kleine) andere huis zat te klagen dat ze d’r strijkplank achter de trap moest schuiven oid.
Ik hoop voor haar dat ze ooit weer met d’r benen op de grond gaat komen, voordat iemand anders het voor d’r doet en ze beide benen breekt.

In het Russisch klinkt het wel beter.

Gestoord en labiel wijffie!😉😜
Zo wispelturig & haar kids en man moeten maat meewaaien met al haar rare kuren.
Dat prachtige witte huis was ineens weer te min & nu zit ze in dit oubollige huis waar ontzettend veel aan verbouwd moest worden maandenlang.
Haar oudste jonge dochter heeft al in 5 huizen gewoond straks.🙄
Eerst bij opa&oma in huis, toen in kasteel @Frankrijk, afgelopen 2 jaar in hun 2 Dynasty villa’s & straks weer in 1 huis met opa&oma. Hoe sneu!!!!☹

Ps: Leugenaars trouwens, ze gaan wel een in dat huis van 5 miljoen wonen met zijn 6-en.