Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Opnames Masked Singer gestopt na bloedige hoofdwond door val van een lamp


De opnames van het populaire programma The Masked Singer’ zijn in volle gang, maar dinsdagavond werd een dame uit het publiek het ongewenste middelpunt van aandacht, toen een vallende lamp op haar hoofd viel en een onbedoeld drama creëerde, volgens een toeschouwer die met het AD sprak.

“Ze had bloed op haar hoofd en de show moest minstens een halfuur worden stilgelegd.”

Een bezoek aan een opnameset van een show als ‘The Masked Singer’ zou een avond vol vermaak en geheimzinnigheid moeten zijn. Toch transformeerde de avond abrupt toen een lamp – of volgens sommigen, een decoratief peertje – zich ontkoppelde en de vrouw verwondde.

“Geen lamp dus, maar een peertje uit het decor”, zei een woordvoerder van RTL.

In het oog van het publiek zat een tegenstelling van verhalen, met getuigen die stellig beweerden dat het om een groter object ging, en niet slechts een onschuldig peertje. “Het was absoluut groter dan een peertje en het was zo’n lamp aan een kabel die bij het omhoog halen naar beneden viel”, zegt een ooggetuige.

Het officiële woord luidt dat een door warmte gebroken peertje het incident veroorzaakte, waarbij het glas op de tafel van de getroffen toeschouwer en haar hoofd viel, wat een kleine schram tot gevolg had. Een situatie die volgens hen “gelukkig verholpen kon worden met een pleister.” Al beweren getuigen dat dit echt niet het geval was en het incident veel erger was.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een kleine schram bloed niet zo flink. RTL is zich aan het indekken voor eventuele schadevergoeding?

Daar lijkt het wel op Nellie.