Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Fidan Ekiz is woest en schreeuwt tegen interviewer


In het glamoureuze wereldje van showbizz gonst het altijd van de verhalen, en Fidan Ekiz blijft daar zeker niet onbesproken. Ondanks dat ze vaak beweert dat alles wat over haar geschreven wordt niet waar is, doet ze toch opvallende onthullingen in haar gesprekken met de media.

Onlangs deelde Fidan in een openhartig interview met Psychologie Magazine enkele van haar diepste angsten. “Wanneer mijn zoontje alleen de straat op gaat, volg ik hem in het geheim en verberg ik me, bijvoorbeeld achter een bus,” onthult ze. En eens werd ze tijdens zo’n spionagemoment herkend. “Iemand vroeg me: ‘U bent toch die vrouw van televisie?’ Daarna rende ik haastig naar huis zodat ik er was voordat Ferran thuis kwam.”

De presentatrice geeft toe aan ‘lichte neuroses’ te lijden, maar haar angsten gaan veel dieper. “Ik ben als passagier betrokken geweest bij een ernstig auto-ongeluk in Turkije en dat heeft diepe sporen achtergelaten. Zelf rijden? Dat durf ik niet. Na een ander ongeluk waarbij een collega gewond raakte, heb ik autorijden definitief afgezworen.”

En dan is er nog haar recente breuk met Wierd Duk, een onderwerp dat haar zichtbaar raakt. Fidan spreekt met spijt over een gemiste kans om een zomer met haar vader door te brengen vlak voor zijn overlijden. “Ik was teveel bezig met de nasleep van mijn scheiding, en heb daar veel verdriet van,” vertelt ze. Hoewel Fidan openlijk spreekt over persoonlijke zaken, trekt ze ook een grens. Ze wil niet te diep ingaan op haar scheiding in de media, vooral uit zorg voor haar zoon Ferran. “Alles wat ik zeg wordt gepubliceeerd. En hij kan online alles over ons vinden, toch?” Fidan loopt hierna boos weg uit het interview.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties