Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ook Carlo Boszhard beschuldigt van wangedrag


In de schijnwerpers van het Nederlandse entertainmentwereldje staat Carlo Boszhard niet altijd in het meest positieve daglicht. Tijdens de opnames van het razend populaire programma ‘I Can See Your Voice’ zou Carlo flink uit de bocht zijn gevlogen. “De manier waarop hij zich gedroeg tegenover het productieteam was ronduit onprofessioneel”, aldus insiders.

Een juicechannel pakte uit met enkele sappige anekdotes over Boszhard. Één van de volgers van het kanaal, die de opnames bijwoonde, doet uit de doeken: “Er was een jongeman in het publiek die wel wat weg had van Duncan Laurence. Carlo besloot, toen de camera’s even uit waren, daarover een wat flauwe grap te maken: ‘Als je nog wat kilootjes verliest, ben je zijn evenbeeld.’ Mensen in de buurt wisten niet wat ze hoorden.”

Maar dat was niet het enige incident. Bij een van de eerste opnames van het programma kwam Carlo op de verkeerde locatie aan. En in plaats van de verantwoordelijkheid op zich te nemen, liet hij zijn frustratie los op het team. Een insider vertelt: “Carlo had het helemaal gehad en liet dat duidelijk merken aan de crew. Het bleek echter een blunder van zijn kant te zijn. Men verwachtte dan ook dat hij zijn excuses zou maken.” Volgens deze bron heeft Carlo daarvoor ook een stevige reprimande gekregen.

Er zijn geruchten dat dit slechts het topje van de ijsberg is wat betreft Carlo’s gedrag achter de schermen. “Wanneer de rode lampjes van de camera’s uitgingen, veranderde Carlo in iemand die je liever niet wilt tegenkomen: bitsig, kortaf en met een reeks scherpe opmerkingen op zak”, onthult nog een andere bron.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Of het waar is, of niet, maakt mij niet uit, ik heb hem altijd een ongelofelijk eng mannetje gevonden en nog steeds. Ik vertrouw hem voor geen meter.