Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftige beelden vanuit Erasmus MC net na de schietpartij


De straten van Rotterdam werden gisteren getekend door twee ondenkbare schietincidenten, waarbij drie mensen hun leven verloren. De serene sfeer van het Erasmus MC werd wreed verstoord door kogels, net als de rustige woonwijk waarin een gezinswoning werd aangevallen. Een 39-jarige moeder, haar 14-jarige dochter en een 43-jarige man waren de tragische slachtoffers van deze hartverscheurende gebeurtenis.

Fouad L., een 32-jarige student en geen onbekende voor de politie, wordt gezien als het brein achter de aanslagen. Gewapend met een kogelwerend vest en een vuurwapen drong hij het Erasmus MC binnen, “Hij loste hier meerdere schoten en heeft brand gesticht.” Niet alleen het ziekenhuis werd zijn doelwit, maar eerder had hij een woning van een van zijn buren beschoten en zijn eigen huis in lichterlaaie gezet.

Jurgen Damen, een gerespecteerde 43-jarige docent van het Erasmus MC, werd fataal getroffen door de kogelregen. In hetzelfde drama verloor de 39-jarige Marlous haar leven. Intrigerend genoeg woonde ze in dezelfde wijk als Fouad L., wat vragen oproept over de exacte aard van hun relatie. “Of de twee directe buren waren is nog niet bekend.” Marlous’ 14-jarige dochter, de helft van een tweeling, raakte zwaargewond en overleefde het uiteindelijk niet.

Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam, beschreef het drama treffend: “een afschuwelijk incident”. De schokkende beelden die na de aanslagen zijn opgedoken, tonen de immense chaos in het Erasmus MC. Naast de scènes uit het ziekenhuis zijn er ook angstaanjagende beelden opgedoken van de verwoestende acties van de schutter.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is gewoon verschrikkelijk wat er is gebeurt .
Waar moet het naar toe in dit land , je hoort alleen nog maar over verwarde personen.
Je zou maar het slachtoffer zijn van zo’n figuur.
Ik wens de familie,s van de slachtoffers veel sterkte toe.😪❤️

Het meest trieste van dit bericht vind ik, toen ik het las, dat er onder het bericht staat:
“1255 mensen vinden dit leuk”.
Dat heb ik, en dat zal ik nooit begrijpen.
Dat getal zal waarschijnlijk nog wel oplopen. Bizar.

Ik sluit me aan bij jou reactie Chrisje.

Sterkte voor alle betrokkenen, maar ik vind niet dat we dit op social media hoeven te zien, dit is sensatie en meer niet.

Gruwelijk zo een gebeurtenis, en dan te weten dat het O.M. de Erasmus universiteit had gewaarschuwd voor deze persoon.

Heel veel sterkte voor een ieder die bij dit drama familie en vrienden heeft verloren.🙏💖