Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftig: Zoontje Emile Ratelband al een maand vermist


In een schokkende wending is Emilio, de 15-jarige zoon van Emile Ratelband, al een tijdje van de radar verdwenen. Bevestigd door zowel de zelfhulpgoeroe als de autoriteiten, is de tienerjongen sinds 23 augustus niet meer gezien. Ratelband, die recentelijk zijn leven naar Thailand heeft verplaatst, heeft nu een beloning van €5,000 in het vooruitzicht gesteld voor de persoon die essentiële informatie kan verschaffen.

“De politie is volop bezig met de zoektocht, maar tot nu toe zonder succes. Vandaar dat ik zelf een financiële prikkel aanbied voor de tip die ons verder helpt,” verklaart Ratelband, een man die niet onbekend is met familiedrama. Met negen kinderen uit vier verschillende relaties, en twee huwelijken achter zijn naam, heeft Ratelband de afgelopen jaren een felle strijd gevoerd over de voogdij van zijn kinderen, waaronder Emilio. Het is pas twee jaar geleden dat hij die strijd won.

Emilio, die ook bekend staat als ‘Andrew van Buren’—een naam die hij ontleend heeft aan zijn moeder—werd het laatst gespot in Laren. Sindsdien is elke zoektocht naar hem tevergeefs gebleken. Mocht je enige waardevolle informatie hebben over de verblijfplaats van Emilio, dan zijn er verschillende manieren om contact op te nemen. Het officiële telefoonnummer is 0900-8844 en het e-mailadres dat is vrijgegeven voor dit specifieke geval is emiliovermist@gmail.com.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik las vanmorgen dat hij weer terecht is gelukkig.
Hij heeft ook al veel mee gemaakt in zijn leven.
Ouders die continu ruzie maken, en dat gehop op en neer .

Oh echt?? Godzijdank!! Misschien moet je je zoon toch toelaten zijn “vader” te zien. Ook al is hij een kwal eerste klas. Dan kan jou straks tenminste niks verweten worden. Maar alleen al voor het feit dat je je zoon bij hem vandaan wilt houden:
Je bent een top moeder. Veel sterkte en girlpower de komende tijd.

Gelukkig 🍀