Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vriendin Waylon haalt keihard uit naar hem in haar nieuwe nummer


Bibi Breijman, de vriendin van Waylon heeft eindelijk haar nieuwe nummer “Toverdrank” gedropt, en het is juicy, De zangeres deed uit de doeken waarom dit nieuwe nummer haar emotionele redding was. “Sinds Bibi haar ‘muzikale baby’ heeft uitgeperst kan ze naar eigen zeggen weer ademhalen,” aldus de ster zelf.

Terwijl de inkt van haar echtscheidingspapieren nog droogde, vond Bibi onder de douche – met haar pasgeboren baby in haar armen – de eerste regels van haar nieuwe single. “Maak me maar zwart en donker, maar ik blijf hier staan in het licht,” zingt ze, en die woorden bevatten meer waarheid dan je denkt. “Breijman ging door een ‘moeilijke struggle’ voor de ogen van heel Nederland,” vertelde ze aan Shownieuws.

De hit is een emotionele reactie op het schandaal dat haar leven op zijn kop zette: haar vent was kennelijk bezig met andere ‘activiteiten’ buiten de deur. Bibi vertelde daarover: “Je haat iemand heel erg, maar haat en liefde liggen heel dicht bij elkaar.” En hoe staat ze tegenover het ‘zwakke’ aspect van haar man? “Maar ik hou van slappe lullen. Ik weet waarvoor ik heb gekozen. Ik hou hiervan,” geeft ze toe.

Over slappe lullen gesproken dat is natuurlijk een verwijzing na Waylon waarin hij in het programma Boerderij van Dorst als oorzaak van zijn vreemdgaan aangaf dat hij bang was dat zijn zaakje niet meer werkte.

Bibi’s partner Waylon was overigens ook behoorlijk verrast. Volgens haar was zijn reactie: “Je hebt gewoon een smartlap gemaakt, man!” Dus, terwijl hij de inspiratie was voor deze ode aan zijn ’tekortkomingen,’ vindt hij het toch een geslaagd nummer.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

helaas voor serpent coltemeijer is ut dr niet gelukt om dit gezin voorgoed naar de gallemiezen te helpen en ze deed nog wel zooooooooo hard dr best.
hoop dat karma dr bezoekt als ze zelf net bevallen is, dat minderwaardige psychopaatje verdient ut