Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

De Meilandjes opnieuw in oorlog met de gemeente Noordwijk


De Meilandjes kunnen even geen rust vinden, vooral niet in hun nieuwste pension, Code Rosé. Onbekenden bekogelen hun prachtige pand met eieren, en alsof dat nog niet genoeg is, blijkt de vergunning ook niet op orde. “Martien is een wrak,” zegt Erica met een zorgelijke blik. Volgens haar is de gemeente verantwoordelijk voor hun ellende. “Ze gaven groen licht voor de sloop, maar nu gooien ze roet in het eten met hun bestemmingsplan-bureaucratie.”

En laten we Montana niet vergeten, die eveneens in de clinch ligt met de gemeente Noordwijk. Op Instagram deelt ze haar ongezouten mening: “Bedankt, Gemeente Noordwijk, voor deze geweldige behandeling van jullie inwoners en bezoekers!” Natuurlijk, die woorden zijn zo sarcastisch als maar kan, gezien de razende emoji die ze erbij plaatste. Montana is furieus omdat de gemeente parkeerplekken aan het verwijderen is, zoals ze liet zien in een video.

Het lijkt erop dat de gemeente en de Meilandjes niet echt door een deur kunnen. “Een dag voor de grote opening krijgen we dit op ons bordje,” zegt een huilende Martien. Maar in ware Meiland-stijl wordt er toch naar een oplossing gezocht. “Ik slaap wel in dat puin, dan hoeven we tenminste niemand af te zeggen,” kondigt Martien aan. Hij zet alvast een veldbed neer en tovert met een bouwlamp een soort ‘gezelligheid’ tevoorschijn in de bouwval.

Zal dit het einde zijn van Code Rosé voordat het zelfs maar geopend is? Of vinden de Meilandjes een manier om hun pensiondroom levend te houden?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En een Erica met haar grote mond zit in de gemeenteraad, hoe is dit te rijmen?? Die doet alsof ze van niets weet, komt die ooit opdagen in die vergaderingen of heeft ze het te druk met haar gillende familieleden.

Om heel eerlijk te zijn hè,

Veranderd alles toch in stront wat ze aanraken?

-het onverkoopbare chateau dat ze dáchten met tonnen winst te kunnen verkopen
-Hun woning in Hengelo waar de verkeerde vergunning op zat.
– Martiens sjalen collectie die veel te duur voor hun -echte fans- bleek te zijn.
-Hun eigen wijn die ze zouden promoten.
-Schreeuwlelijk Maximes kledinglijnen (!!) die allemaal geflopt zijn.
-En nu weer een pension (waar ze helaas met irritante gasten te maken hebben) waar wederom geen vergunning of de verkeerde op zit.

Je leest je van te voren toch in lijkt mij?