Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wendy’s bizarre Instagram bericht: Hoe ver gaat ze voor haar ‘criminele’ man Peter Gillis?


Je kent het type wel: de rijke, controversiële man en zijn smoorverliefde vrouw die hem door dik en dun steunt. Maar wacht tot je de laatste lofzang van Wendy van Hout, het zonnetje in huis van Peter Gillis, hoort. Op Instagram postte ze een persoonlijk kiekje met haar man en een bijbehorende boodschap die de harten van velen raakte—of hun maag deed omdraaien, afhankelijk van je standpunt.

“Zoals jij is er maar 1,” schreef Wendy. En inderdaad, waar vind je nog zo’n unieke cocktail van een campingkoning die ruzie maakt met het gemeentehuis, wildplast als een pro en worstenbroodjes verslindt alsof zijn leven ervan afhangt?

“Mentaal niet eens overleefd,” vervolgt Wendy. “Hoe jij de stormen in je leven incasseert, dat kan niemand anders. Iedereen zou mentaal zijn geknakt.” Gillis is momenteel het middelpunt van een juridisch drama. De FIOD en de Belastingdienst hebben hem al op de korrel, en hij is zelfs bestempeld als een zogenaamde criminele ondernemer door het Landelijk Bureau Bibob.

“IJZERSTERK dat ben jij!” sloot Wendy haar emotionele betoog af. “Toch maak ik me zorgen als ik zie hoe je telkens weer wordt afgemaakt met uit hun verband gerukte uitspraken en goedkope beledigingen. Het raakt me omdat ik van je hou. Samen voor altijd.”

En natuurlijk liet Gillis de zoete woorden van zijn vrouw niet onbeantwoord. “Lieve schat, dank je wel voor de mooie woorden en weet dat ik zonder jou ook niet kan. Hou van jou xxxx.”

Dus daar heb je het, dames en heren: de liefde tussen Wendy en Gillis is even kleurrijk als een zak Skittles. En zoals we allemaal weten, gaat liefde door de maag—vooral als er worstenbroodjes in het spel zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mentaal geknakt , dat gebeurt niet bij een narcist.
Wendy kan beter aan zijn personeel vragen hoe het met hun gaat mentaal.
Gilles heeft hun kapot gemaakt.
Ze durft het wel te zeggen hoor, hoeveel poen krijgt ze toe geschoven om die schoft zo de hemel in te prijzen.

Dat boeit Wendy niet hoe het personeel van Gillis zich mentaal voelen, zij wil alleen maar via Peter beroemd worden. En dat ze er ook nog goed voor betaald krijgt om als dol verliefde vrouw aan de zijde van Gilles te verschijnen, dat is alleen maar lekker. Voor haar is het een win win situatie. Ik geloof er werkelijk geen zak van dat ze 1 woord meent van wat ze geschreven heeft.

Ze gaat door tot de centen op zijn, die is net zo erg.

Helemaal waar Chrisje 👍
Waar ik echt veel medelijden mee heb is Samir, hij werkte zich echt uit de. naad, wordt ziek blijft toch doorgaan tot hij echt niet meer kon.
Beterschap wens voor hem was: werken of het park af.
Hij is met zijn vrouw en klein kindje ondergebracht door bemiddeling op een geheim adres , de mensen hadden echt geen leven meer.
Ja hoor … wat een schat is het toch die zgn vriend van Wendy🤬🤮

Ja samir heeft zich kapot gewerkt ik hoorde die man een keer tegen Gilles zeggen ja baas nee baas, net een slaaf.
Heb dat verhaal ook gehoord dat hij heeft moeten vluchten echt zielig.
En dan moeten wij medelijden hebben met die vent.
Dat Wendy er maar gelukkig mee is .🤮🖕Dit kan hij krijgen.

Ik vind Peter op die foto bovenaan de tekst zo’n enge blik in zijn ogen hebben. En ik vind hem er ook eng in zijn gelaat uitzien. Ben ik de enige die dat vind, of zijn er meer mensen die het een “enge” foto vinden. (Niet dat hij er anders knap uitziet, begrijp me niet verkeerd.)

Klopt Yvon, ik dacht nog even aan een filter of de foute belichting maar het is een ijskoude blik die wel door iemand heen wil proberen te kijken ☠️

Ik snap dat het personeel bang is voor hem, dat zou ik ook zijn als mijn baas zo’n enge lege blik in zijn ogen heeft.
Een kerel waar ik mee zou daten die zo’n blik heeft, die zal ik vriendelijk bedanken voor de date, maar dat ik geen klik voel. Bij zo’n man zou je bang zijn dat hij een martelkelder heeft, en je in zijn diepvries eindigd.

Laat hyn met rust,was je erbij nee, en wat je ziet op tv is ook gespeeld… maar iedereen heeft altijd vooroordelen,veeg eerst je eigen stoep. Altijd dat gezeik over andere,je was er niet bij. En nicole is geen mishandelde vrouw,want dan had ze dingen wel anders gedaan,en ik spreek daarmee wel uit wetenschap hoe zulke vrouwen doen en laten. Zwetsers hier bah bah

Merlin, mijn stoep van is geveegd en de troep in mijn eigen kliko gedaan🤩

Was jij er wel bij dan??? Al die beschuldigingen zijn er echt niet zomaar, er is immers geen rook zonder vuur 🔥

Jij bent een vrouwenhater, dat heb ik al begrepen.
Hoe en wat Nicole ook is , geen één vrouw verdient klappen.
Halve zool.😡

Zo is dat Chrisje, geen één vrouw verdient klappen. Een vrouw geef je bloemen, geen klappen. Die laatste zin hoorde ik ooit, toen dacht ik dat is zo ontzettend waar. En ben die zin nooit vergeten.

Dus jij weet uit de wetenschap hoe een vrouw die mishandeld is zich gedraagt? Ik weet uit eigen ervaring hoe een vrouw zich gedraagt die mishandeld is. Ik denk dat ik het net even iets beter weet dan iemand die het uit de wetenschap heeft. Ik herken heel veel in het gedrag van Nicol. En daarbij, elke vrouw is anders en zal anders reageren.
Volgens mij ben jij stiekem verliefd op Peter, en wil je zijn fouten niet zien.

😪🙏👍

Dank je Chrisje, ik ben er nog, en ben er sterker uitgekomen.
Ik kan er alleen niet tegen dat iemand beweerd te weten hoe een vrouw zich (moet) voelen als ze door haar partner is mishandeld.

Jemig Merlijn is wel een heel echt Gillis vriendje, beetje zielig.

Ach die Wendy ziet hoe Nicole boert als nobody zijnde op internet platforms. Zij verkoopt kleding via tiktok geloof ik, dus zij gaat gewoon voor de winst.

En Peter denkt weer zo’n hopeloos wanhopig geval met 100 kinderen van 1000 vaders te hebben getroffen die hij lekker kan manipuleren-wat hem nog gelukt is ook met het “verse koken” als begin.
Hij gaat gewoon voor het gemak.

Als hij “straks” blauwe meer moet sluiten en de rest van de bibop maatregelen worden nageleefd is ze echt niet meer zo trots op het hatseflatsen.