Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Martien Meiland belaagd door mannen moest rennen voor zijn leven


Een schokkend verhaal werpt een nieuw licht op de flamboyante Martien Meiland. Zijn jeugd lijkt niet zo zorgeloos te zijn geweest als het lijkt. Heeft Martien moeten vluchten voor mensen die hem uitmaakten voor van alles en nog wat?

Jan Dijkgraaf, de huisbiograaf van de Meilandjes, onthult in een interview met weekblad Party het aangrijpende verhaal dat hij te horen kreeg tijdens het schrijven van Martien’s biografie.

“Martien, altijd al piekfijn gekleed, net als nu,” begint Dijkgraaf zijn verhaal in Party Magazine. Maar de biograaf voegt een schrijnende anekdote toe aan dit plaatje.

“Hij herinnert zich een voorval van vroeger toen hij op straat liep en opeens door zijn eigen ooms werd achtervolgd,” deelt Dijkgraaf met ons. Wat volgt, is een pijnlijk tafereel zoals het door Martien Meiland zelf wordt verteld…

“Met een bonzend hart rende hij om een huizenblok heen, maar zijn achtervolgers lieten niet los. Ze beledigden hem vanwege zijn geaardheid en maakten hem uit voor een meisje,” onthult Dijkgraaf, een schokkend hoofdstuk uit de jeugd van Martien Meiland. Eén detail blijft echter vaag…

Hoewel Martien zich dit voorval herinnert, blijkt de aanleiding ervan in een mist van onduidelijkheid te zijn gehuld. Tijdens het interview kon Dijkgraaf niet veel verder graven, onthult hij: “We kwamen niet verder dan ‘Ja, dat was niet leuk natuurlijk.'” Volgens Dijkgraaf lijkt het erop dat Martien deze herinneringen en bijbehorende emoties probeert te onderdrukken als een soort overlevingsstrategie.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Martien Meiland is een kneus gedraag zich als een gillende keukenmeid maar dat vraagt wel weer aandacht