Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rebelse prinses Alexia drijft Máxima tot wanhoop


Er is opmerkelijk nieuws aan het licht gekomen over Prinses Alexia, de jonge royal die blijkbaar niet vies is van een goed feestje. Wat blijkt namelijk?

Alexia verraste velen door twee jaar door te brengen aan het Atlantic College in Wales. Terwijl sommigen fluisterden dat dit was om haar losbandige karakter enigszins te beteugelen, wordt nu onthuld dat er meer achter haar studie zat dan alleen dat. Volgens insiders heeft deze prinses een heel eigen reden gehad voor haar studiekeuze.

De media hebben niet geschroomd om Alexia’s rebelse trekjes te benadrukken. Ze werd beschreven door weekblad Weekend als een sprankelende persoonlijkheid met een vurig karakter. Maar wat vindt Alexia zelf van deze beeldvorming?

“De berichtgeving over mij lees ik allang niet meer,” deelde Alexia tijdens een interview. “In het verleden deed ik dat wel, maar nu kan ik me er simpelweg niet meer druk om maken.”

Maar nu wordt er een ander aspect van Alexia’s leven onthuld – haar liefde voor feesten. En volgens insiders heeft ze dat niet van een vreemde.

“Het lijkt erop dat de appel niet ver van de boom is gevallen, want haar moeder heeft ook geen aversie tegen een feestje op zijn tijd,” merkte weekblad Party op.

In feite heeft Koningin Máxima een behoorlijk duidelijk standpunt over feesten. “Een jong meisje van zeventien dat niet van een feestje houdt, dat zou pas vreemd zijn,” benadrukte Máxima.

De Koning zelf lijkt het hiermee eens te zijn en benadrukt het belang van af en toe een goede viering. “Wat is er mis met af en toe een feestje bijwonen? Dat hoort er nu eenmaal bij,” deelde Willem-Alexander met een glimlach.

Maar goed Willem-Alexander en Máxima laten natuurlijk niks los over de ruzie die Alexia continue heeft met haar zus Amalia en laten we de ruzie tussen Alexia en Beatrix niet vergeten. Ook drijft Alexia haar moeder vaak tot huilbuien. Dus rebels is ze zeker en of haar ouders haar in toom kunnen houden is nog maar de vraag.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties