Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rebelse prinses Alexia zorgt vaak voor huilbuien bij Máxima


Het koninklijke hart van prinses Alexia stroomt over van liefde en steun voor haar oudere zus, kroonprinses Amalia. Tijdens het jaarlijkse fotomoment brak Alexia haar stilzwijgen en liet ze zich voor het eerst horen. Haar woorden ontlokten zelfs tranen bij koningin Máxima.

Temidden van de aanhoudende veiligheidsmaatregelen rondom Amalia, sprak Alexia vol bewondering over haar zus. “Ik wil even zeggen dat ik heel trots ben op mijn oudere zus”, verkondigde Alexia met trots in haar stem. “Ze staat enorm sterk in haar schoenen in deze moeilijke tijd.”

Met oprechte genegenheid voegde Alexia eraan toe: “Ik had het haar niet nagedaan.” Haar woorden getuigen van de bijzondere band tussen de koninklijke zussen.

Vol warmte en genegenheid beloofde Alexia haar steun aan Amalia. “De enige manier waarop zowel Ariane als ik er voor haar kunnen zijn, is door met haar te praten en naar haar te luisteren. Meer kunnen we helaas niet doen, alhoewel ik dat anders had gewild”, sprak de prinses oprecht.

De ontroerende woorden van Alexia raakten het hart van koningin Máxima, die zich niet kon bedwingen en met een brok in haar keel naar haar jongste dochter keek.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties