Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Maxime Meiland

Einde in zicht? Chateau Meiland dreigt te stoppen na deze onthulling


Er hangt onzekerheid boven het succesvolle programma Chateau Meiland. Het lijkt erop dat de huidige reeks minder kijkers trekt dan voorheen, en dit heeft de Meilandjes niet onberoerd gelaten. Maxime lijkt nu te reflecteren over de mogelijkheid van het einde van de serie.

De trouwe fans van Chateau Meiland zouden mogelijk binnenkort afscheid moeten nemen. Na jaren van triomf hebben de Meilandjes te maken met een neergang in kijkcijfers. Waar de familie voorheen goed was voor een miljoen kijkers, zien ze nu amper 700.000 kijkers per aflevering.

Martien gaf eerder aan dat hij de stekker eruit zou trekken als de kijkcijfers onder de miljoengrens zakten. Wat is nu zijn standpunt? Volgens Maxime overwegen ze steeds meer om een stapje terug te doen. “Het zou me niet verbazen als er een moment komt waarop we denken: oké, we vinden het wel genoeg”, onthulde ze aan weekblad Party.

Hoewel de uiteindelijke beslissing bij haar ouders ligt, zijn ze zeker op dezelfde lijn. “Ze denken er ook over na. Op dat gebied zitten we op dezelfde pagina. Je moet niet krampachtig iets proberen te verzinnen om de serie voort te zetten.”

Het lijkt erop dat het publiek genoeg heeft van de voortdurende verbouwingen bij de Meilandjes. Het afgelopen seizoen draaide voornamelijk om de metamorfose van pension Code Rosé. Een heel seizoen lang werden denkbeeldige bouwperikelen uitgespeeld en Maxime liet haar geschreeuw en gegil vaak de vrije loop. Kijkers zijn het zat.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

hoe eerder hoe beter het stoppen we zijn jullie zat dat geschreeuw van Martien en Maxiem

En toch kijk je elke keer weer want je bent goed op de hoogte. Je hoeft niet te kijken !!!

Jammer zal ik het vinden maar die grote bek van maxiem mag er wel uit die heb geen respekt naar haar ouders toe