Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland haters zamelen geld in voor vermeende verkrachter


maxime meiland

De wereld van Maxime Meiland wordt opgeschrikt door een zenuwslopend juridisch duel. Maxime Meiland bekend van haar flamboyante verschijning in Chateau Meiland bevindt zich midden in een tumultueus juridisch steekspel. De inzet? Een beschuldiging van verkrachting die de tegenpartij naar eigen zeggen als een dolksteek in de rug ervaart.

Deze heer, wiens identiteit omgeven is door mysterie slaat terug met een juridische veldslag. Hij stelt dat Maxime’s beweringen niet meer zijn dan verzonnen verhalen, een leugen die hem onterecht in een kwaad daglicht stelt. “Over mijn rug geld verdienen, dat pik ik niet,” zo ventileert hij zijn verontwaardiging in de nieuwste aflevering van RoddelPraat.

De twist neemt een verrassende wending als blijkt dat Maxime’s tegenzet een financiële blokkade is. Ze heeft zonder blikken of blozen beslag laten leggen op de bankrekening van de man. Hierdoor is hij genoodzaakt tot een opmerkelijke geldinzamelingsactie gesteund door een leger van RoddelPraat-fans en fervente Meiland-critici. Het resultaat? Een verbijsterende €6.000 in slechts enkele uren!

De solidariteit van de achterban is overweldigend, met giften die de grenzen van het voorstelbare tarten. Het streven? Een oorlogskas van €20.000 om deze juridische David tegen Goliath te steunen. “Deze man is vastberaden tot het bittere eind,” merkt RTL Boulevard’s Rob Goossens op.

Terwijl de giften binnenstromen broeit er een debat over de ethiek van deze crowdfunding. “Is dit niet gewoon een vorm van haatzaaierij?” vraagt Anouk Smulders zich hardop af in Shownieuws. Het drama rondom de passages uit Maxime’s boek, die een lawine aan controverse veroorzaakten laat iedereen zich afvragen: Zal Maxime ooit spijt krijgen van haar onthullingen?

Echter Evert Santegoeds meent dat het boek zonder deze controversiële bekentenissen nauwelijks stof tot discussie had geboden. Ondertussen staat Maxime haar mannetje: “Smakeloze slutshaming,” bijt ze van zich af. De vraag blijft: hoe zal dit schouwspel van beschuldigingen zich verder ontvouwen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die Dijkgraaf die de Meiland boeken schrijft is compleet over de zeik gegaan na die uitzending van gisteren. Er komen nog een paar boeken aan, en nu de waarheid over Maxime naar buiten komt is het nog maar de vraag of mensen die zooi nog willen lezen

Het gaat voor die Dijkgraaf alleen maar om het geld. Beetje naast z’n schoenen gaan lopen de laatste tijd met z’n beauty behandelingen die dan uitgebreid in z’n podcast worden besproken. Rode wangetjes weg laten halen…weerwolven plekken op z’n rug laten ontharen voor z’n vakantietjes naar Portugal bij z’n de Vlieger maatje. Lekker zooitje, blind over wat die Maxime allemaal wel of niet bij elkaar heeft gelogen. Het zou toch zo maar kunnen zijn dat dat kind niet overal netjes de waarheid over heeft verteld, maar Dijkgraaf is er totaal blind voor. Het is zijn blinde vlek. Het is helemaal niet erg als iemand ergens goed aan verdient maar het moet wel eerlijk blijven.

Vanmorgen had Jan Dijkgraaf een opvallende 99 woorden. Een ach kijk mij berichtje. Zo zoet. Hij zal nooit toegeven dat melkkoetje Maxime misschien wel eens gelogen zou kunnen hebben want dan koopt niemand die dram epistels meer van hem. En nog een probleem, het volgende boek in de Meiland trilogie, heeft Maxime gelogen dan heeft niemand meer interesse in die hele familie. Maar Jan, die doet stoer op Twitter, blokkeert de hele wereld die hem ook maar durft tegen te spreken. Is zijn goed recht hoor maar er zijn altijd mensen met een andere mening. En de stupiditeit van gisteren met dat berichtje van Dennis Schouten. Man man man je kan ook teveel in jezelf gaan geloven he.

Jan Dijkgraaf, hij die denkt dat ie hoog op ’t paard zit met z’n boeken en z’n briefjes. Iedereen de maat nemen in die Podcast van hem, een echte hermelijn vlo. Hoevaak dat hij Bas Paternotte Paternotte Paternotte zegt, alleen omdat die kerel familie van is. Als ik voor iedere keer dat ie Paternotte zegt een euro zou krijgen hoef dik niet meer te werken. Jongen, je ben bespeeld door Maxime en haar familie. Er is geen verkrachting geweest het was leuk voor het boek en de rechter is er in mee gegaan, want vrouw, huilen, zielig en verkracht. Maar dit was het wel.