Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Drama bij de Meilandjes: Pension nu al te koop, boekingen op losse schroeven


Martien Meiland

De Meilandjes gooien het roer om. Nog geen jaar na de feestelijke opening van hun geliefde pension Code Rosé zetten Martien en zijn clan het charmante verblijf alweer in de etalage. Fans en gasten staan perplex velen hadden immers reikhalzend uitgekeken naar een ontmoeting met de flamboyante televisiefamilie.

Martien zelf bracht het nieuws met een zucht en een sprankje drama op Instagram. “Lieve schatten, het is waar, we zetten ons mooie pension te koop!” Hoewel sommige volgers al lichtelijk vermoedden dat dit er aan zat te komen, kwam het nieuws voor de meeste als een schok. De reacties varieerden van verbijstering tot regelrechte paniek.

De website van Code Rosé biedt nog steeds de mogelijkheid tot boeken tot eind dit jaar, maar wat gebeurt er met de boekingen die al vaststaan? Eén fan uitte zijn zorgen: “We hebben geboekt voor augustus, als verrassing voor de 60ste verjaardag van mijn vader. Ik hoop van harte dat jullie er dan nog zijn!” Een ander liet weten: “Ik keek zo uit naar ons verblijf, en nu dit! Hoe zit het met ons geld?”

Terwijl de Meilandjes zich voorbereiden op hun volgende avontuur, blijven hun volgers achter met vragen en twijfels. Kan hun vakantie nog doorgaan? Ontmoeten ze Martien nog in het echt, of blijft het bij een droom?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een stel gekken!
En maar kopen & na een jaar alles alweer zat zijn.
Zo onrustig die lui & weten absoluut niet wat ze willen.
Ga eens hulp zoeken & aan jezelf werken.
Ipv elke x vluchten als iets gewend en sleur is.
Ook de reden: elke dag om half 6 je wekker is volgens hun geen doen!
Dat ochtendje werken is ze zelfs al teveel. Elk normaal werkend mens heeft rond die tijd de wekker en moet de hele dag werken ipv die paar uurtjes van hun. Wat een luiaards!

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Julia