Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dochter Danny de Munk laat haar voorgevel flink vergroten


Het is een turbulente tijd voor Danny de Munk en zijn gezin, nadat er aangifte is gedaan wegens verkrachting tegen de zanger. Het openbaar ministerie heeft besloten hem niet te vervolgen wegens gebrek aan bewijs, maar Danny laat het daar niet bij zitten en zet de zaak tegen het vermeende slachtoffer door.

In huize de Munk heerst verdriet door de hele situatie, maar er is één lichtpuntje: Danny’s dochter Bo de Munk. Hoewel ze minder bekend is bij het grote publiek, heeft ze onlangs haar talent laten zien in het populaire programma Dance Dance Dance. Haar optredens op de dansvloer hebben velen verrast en doen vermoeden dat ze binnenkort meer in de schijnwerpers zal staan.

Maar Bo heeft niet alleen haar danskunsten laten zien; er is ook iets anders opvallends aan haar uiterlijk. Ze lijkt namelijk haar voorgevel te hebben laten vergroten en is erg tevreden met het resultaat. Trots en zelfverzekerd deelt ze foto’s waarop ze straalt en laat ze zien dat ze zich niet laat beïnvloeden door de familieperikelen.

Terwijl Danny de Munk blijft vechten voor zijn naam, lijkt Bo vastbesloten om haar eigen weg te gaan en zich te focussen op haar eigen carrière en geluk. De toekomst zal uitwijzen hoe de zaak zich verder ontwikkelt en welke impact het zal hebben op het gezin De Munk. Voor nu blijft Bo positief en klaar om haar talenten aan de wereld te laten zien.

Hieronder een foto van Bo:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

@Redactie
Dan had ze jullie rubriek:

“Sarah van Soelen heeft helse pijnen en moet met spoed geopereerd worden”

Waarschijnlijk nog niet gelezen.

Die bo moet niet zo overdreven doen .doe gewoon