Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis plots overleden? Overlijdensbericht doet de ronde


Het lijkt erop dat de spanning tussen Peter Gillis en Jan Roos en Dennis Schouten, tot een ongekend hoogtepunt is gestegen. Wat begon als onschuldig plaagwerk, heeft zich ontwikkeld tot een ronduit explosieve vete.

Het zijn geen geheimen meer dat Gillis en Jan en Dennis een intense geschiedenis delen. Beschuldigingen van wapenbezit, mishandeling en nog duisterdere zaken vliegen heen en weer. Zelfs Gillis’ voormalige liefde, Nicol Kremers, werd niet gespaard en werd publiekelijk te kakken gezet. Maar nu de relatie tussen Gillis en Nicol tot het verleden behoort, lijkt de situatie nog meer te escaleren.

Niet alleen Nicol, maar ook Gillis’ nieuwe liefde is onderwerp van discussie geworden. Het duo heeft haar beschuldigd van duistere betrokkenheid bij kinderbescherming, mishandeling, oplichting en zelfs alcoholisme. Geen enkel aspect van Gillis’ leven lijkt buiten het bereik van de venijnige spot van Jan en Dennis.

De vete tussen Gillis en Dennis en Jan is duidelijk nog niet uitgeraasd. Een befaamde uitspraak van Gillis, “Loopt niet goed af!”, lijkt als een sinistere voorspelling boven dit tumult te hangen. Maar de strijd lijkt niet louter met woorden te worden uitgevochten. Jan en Dennis hebben een recente video gedeeld waarin een fictief overlijdensbericht van Peter Gillis rondging.

Hieronder het fictieve overlijdensbericht:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja ha ha ha , zal wel.
Zijn eigen te barsten gevreten zeker. 😅🤣😂😅🤣😂

Ik heb een bloedhekel aan die man, maar dat gaat echt een stap te ver.

Ik had er gisteren ook wat bij geschreven, dat dit echt erg was om dit neer te zetten en dan nog wat dingetjes, maar dat zetten ze niet neer de lafbekken.

Dit is erg laag gewoon schandalig 🤬

En wat crimi P G doet mag allemaal wel zeker.Mensen vernederen en bedriegen en denken dat ie boven de wet staat.Dat mag zeker allemaal wel???????

👍👍👍👍👍👍

Zie wat ik al bij schrijver Simon heb gezet !!!

@Cisca, ik zie inderdaad niets staan bij mij, maar heb dit ook al eerder gehad, als je tegenspreekt, wordt het niet geplaatst.

Ook ik heb daar ervaring als je over iets een mening geeft dat het niet altijd geplaatst word.