Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg doet hele vreemde onthulling


Monique Westenberg, de trotse moeder van André Hazes’ zoontje Dré, heeft een tedere kant laten zien tijdens hun gezinsvakantie op het betoverende Ibiza. Terwijl het eiland bruist van leven en avontuur, lijkt Monique zich vooral te wijden aan een ouderlijke gewoonte die ze maar niet kan loslaten.

Te midden van de adembenemende landschappen en zonnige dagen op Ibiza, heeft Monique op haar Instagram onthuld dat ze stiekem een ‘wachtende moeder’ is geworden. “Ik ben nu zo’n moeder die op de camping bij het huisje zit te wachten totdat haar zoon thuiskomt,” geeft ze lachend toe. Terwijl Dré volop plezier heeft met andere vakantiegangers van zijn leeftijd, lijkt Monique zich soms meer bezig te houden met zijn thuiskomst dan met haar eigen ontspanning.

Deze vakantie heeft echter een dubbele betekenis voor Monique en Dré. Terwijl ze genieten van hun tijd samen, heeft Monique ook ingezien dat de pittoreske omgeving van het vakantiepark haar gemoedsrust biedt. “Omdat het park zo knus en overzichtelijk is, is het voor de ouders ook fijn om te weten waar ze zijn en houden we het met elkaar gemakkelijk in de gaten,” deelde Monique.

Maar dit verhaal krijgt een interessante wending wanneer Monique haar gevoel voor humor laat zien. “Van ’s ochtends vroeg tot letterlijk middernacht heb je geen kind aan je kind! Ik ga hem toch zo maar even roepen, want mama is moe,” schreef ze met een knipoog.

Naar verluidt heeft André Hazes zich deze keer bij zijn muzikale passies gevoegd in Nederland, terwijl Monique en Dré genieten van de Spaanse zon. Terwijl ze op Ibiza genieten, hangt er nog een juridische kwestie boven het paar. Hun leerplichtzaak wordt binnenkort achter gesloten deuren behandeld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heeft ze weer even aandacht nodig? Het was zo lekker rustig.
Het enige positieve is dat zoonlief een normaal leventje daar heeft.
Omgaan met andere kinderen en niet altijd de attractieparken

Wat is nu die vreemde onthulling dan ???

Dat ze een “wachtende moeder” is.
Bij een echte moeder is dat normaal, bij haar is dat een vreemde onthulling.
Toen ze geboren werd was zij voor haar ouders waarschijnlijk al een vreemde onthulling.
Dat mens spoort gewoon niet.

Mama is niet moe, maar zij kan er niet tegen dat die kleine volop met vriendjes en vriendinnetjes geniet en zij door niemand bekeken wordt. Daar moet dus maar een eind aan gemaakt worden door hem verder spelen te beletten.

Ik denk dat menig ouder blij zou zijn als de kinderen van s’morgens tot s’avonds zich zo zouden vermaken op de camping. Beter dan dat ze de godganse dag op schermpjes zitten. Dus mens klaag niet zo, en ben gewoon blij dat je zoon zich vermaakt met vriendjes, en je zegt zelf. Het is overzichtelijk en andere ouders houden ook een oogje in het zeil. Leg zelf je telefoon ook weg, pak een boek en ga gewoon genieten. Je “fans” snappen het wel dat je niets post als je op vakantie bent.

Zij denkt dat haar zoon haar de hele dag moet vermaken is gezond dat die jongen onder leeftijd genootjes is. en niet de hele dag met moeder in pretparken rondhangt.

Als ze graag de hele dag “vermaakt” wordt, moet ze die andere Andre hebben. Dan kan haar kind gewoon kind zijn.

aandacht aandacht
reclame maken voor park zodat die bedelaar weer een gratis nachtje heeft
aandacht aandacht
de honden weer bij de oppas
en andré heeft weer eens geen zin in zijn eigen kind

Wat een lieve mama heeft kleine Dre toch en Andre een pracht/kracht vrouw.
Genieten van alle mooie dingen en van elkaar.

Als je maar enigszins op de hoogte zou zijn, zou je zulke onzin niet schrijven, Eppo. ’t Is gewoon een ordinair, egoïstisch loeder

Misschien is “Eppo” Monique zelf, die dat schrijft.

Kees en Yvon jullie hebben 100% gelijk.

Ik kan de reactie van Kees niet vinden, maar over welke reactie van mij heeft u het? Ik heb er 3 nu met deze erbij 4 geplaatst. 😅
Toch bedankt voor uw reactie. 👍🏻

@Yvon de eerste, maar eigenlijk allemaal haha.