Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Catherine Keyl klapt uit de school is ook slachtoffer van wangedrag


Catherine Keyl heeft onlangs verontrustend wangedrag meegemaakt. Tijdens een zakelijke bijeenkomst werd ze geconfronteerd met grensoverschrijdend gedrag van een man, wiens naam nog niet bekend is. De impact van dit incident heeft Catherine diep geraakt en ze deelt nu haar gevoelens hierover.

In haar recente column op de Telegraaf-website spreekt Catherine openhartig over de gebeurtenis. “Ik moest vorige week samenwerken met een groep mannen. De stoelen waren voor ons klaargezet,” schrijft ze.

Het ongepaste gedrag begon toen Catherine vroeg naar de zitplaatsen. “Eén man zat al, maar ik wist niet of er toegewezen plekken waren, dus ik vroeg: ‘Waar zit iedereen?’ De man die al zat, reageerde: ‘Jij komt op mijn schoot zitten en dan ga je vanzelf omhoog.'”

Deze opmerking, die ze als buitengewoon ongepast beschouwde, bracht Catherine tot een reactie. “Ik zei: ‘Sorry hoor, maar dit soort uitspraken zijn echt niet gepast in deze tijd.'”

De man leek er echter anders over te denken. “Ach, ik kan het wel zeggen,” antwoordde hij.

Catherine liet het daarbij en wilde het voorval achter zich laten. “Ik dacht dat het beter was om zo ver mogelijk uit de buurt van hem te blijven. Het is verbazingwekkend hoe verstoord ik me voelde door zulke vulgaire opmerkingen.”

Maar daar bleef het niet bij. Bij het afscheid nemen gebeurde er nog iets verontrustends. “Natuurlijk kon ik hem bij het afscheid niet overslaan. Ik gaf iedereen een hand, ook hem. Hij kuste mijn hand en zei: ‘Als ik naar jou kijk, kom ik klaar.'”

Deze gebeurtenissen hebben diepe indruk gemaakt op Catherine. “Ik draag dit nu al enkele dagen met me mee en ik heb er met vrienden over gesproken,” onthult ze.

Het is onduidelijk of Catherine een klacht heeft ingediend tegen de dader of juridische stappen heeft ondernomen. “Deze situatie maakt me zo benauwd, het is echt onaangenaam,” concludeert ze met een gevoel van frustratie.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ten minste kreeg ze ( dame op de respectabele leeftijd ) een actuele thema om over te schrijven, aandacht genoeg en nog kreeg ze wat zakgeld ervoor. 😉

Ik ben benieuwd wie die vent is.
Catherine is al in de 80 geloof ik.
Oudere zijn ook al niet meer veilig zo.
Wat een viezerik.