Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime haalt hard uit naar haar eigen vader Martien Meiland


In de schijnwerpers lijken ze één en ondeelbaar, maar achter de schermen onthult Maxime Meiland een ander verhaal over haar band met vader Martien Meiland. Hoewel de Meilandjes bekend staan om hun humor en spontaniteit, blijkt de vader-dochter relatie soms ook een tikkeltje uitdagend. “Hij kan mensen behoorlijk op de zenuwen werken,” geeft Maxime toe.

Bij Chateau Meiland stralen Maxime en Martien in het zonnetje, maar niet alles is zo rooskleurig als het lijkt. Achter de camera’s komt er af en toe wat stoom vrij. Maxime onthult dat haar vader soms behoorlijk lastig kan zijn. “Af en toe denk ik: doe even rustig aan,” vertelt ze met een lichte frons. “Maar luisteren? Ho maar. Dat kan soms echt frustrerend zijn!”

Niet altijd was Martien zo uitbundig. Maxime denkt dat zijn bekendheid hem naar het hoofd is gestegen. Vooral wanneer de drank vloeit, kan het er nogal eens uitbundig aan toe gaan. Maxime deelt: “Hij begint dan te flirten met jongens die qua leeftijd zijn zoon hadden kunnen zijn. Natuurlijk vinden die jongens dat geweldig, want wie wil nu geen aandacht van Martien Meiland? Maar dan begint mijn vader, tot mijn grote verbazing, terug te flirten. Dat is wel even slikken!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Over de Meilanden: Martien begint dan te flirten en dan ook nog terug(!) te flirten..
Ja daar moet je wel over vallen.
Schiet mij maar lek.
Er wordt niet meer opgelet hoe iets wordt geschreven.

Ik heb die zin ook 3x gelezen, ik dacht eerst dat ik het niet goed gelezen had. Maar na 3x wist ik dat ik het niet verkeerd gelezen had.
Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Maar als ik een stuk schrijf, hoe lang ook, ik lees het altijd even na om te kijken of er geen vouten in staan.

Dan heb je niet goed terug gelezen ,want vouten staat er dus fout

Haha, grappenmaker. Vast expres gedaan met dat “VOUTEN “wat Fouten moet zijn. Beter lezen of beter Nederlands of inderdaad grapje ? Want het zou vreemd zijn dat je een ander er op wijst en dan zelf ook een fout maakt.

Cisca, jij snapt het. Het was als grapje bedoeld. Als ik zelf ontzettende schrijffouten zou maken, dan zou ik het lef niet hebben om een ander erop aan te spreken.

Joke, dat heb ik dus expres vout geschreven. Want ik weet dat je fouten en fout met een F schrijft en niet met een V.

hoezo maxine, wie wil er nu geen aandacht van martien
hoe kan je het vragen alsof er jongens.zijn die vallen op zo’n hysterisch museumstuk

doe even normaal en doe niet alsof je vader een bekend acteur of zanger is

wat een walgelijke familie

Hysterisch museumstuk 🤣🤣🤣

Kijk wie het zegt, rupsje-nooit-genoeg en de grootste zeikerd in die familie, heeft weer eens commentaar op een ander. Heeft ze in dat belachelijk grote huis van haar geen spiegels? Als er een die die kapsones heeft, is zij het wel.

Ze is gewoon jaloers dat haar wel vader sjans heeft van mannen, en zij niet.

de hele familie Meiland zit een steekje los