Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Carlo Boszhard doorstaat helse pijnen, zit het niet meer zitten


Het glamoureuze leven van een A-ster gaat niet altijd over rozen, en dat geldt ook voor Carlo Boszhard. De veelzijdige persoonlijkheid die we kennen van tv en entertainment, staat momenteel voor een heel andere uitdaging: een verlammende zenuwpijn die zijn lichaam teistert.

Het begon allemaal toen Carlo met spoed naar de tandarts moest, begeleid door zijn broer Ron Boszhard laat Carlo weten in zijn Televizier-column. “De pijn was zo intens dat alleen één ding hielp: gorgelen met een slokje water. Dat werkte totdat het water op lichaamstemperatuur was, ongeveer na 40 seconden. Daarna kwam de vreselijke zenuwpijn onvermijdelijk terug.”

Om de ellende compleet te maken, raakte Carlo ook nog eens verstrikt in een verkeersopstopping op weg naar de tandarts. “Met een flesje water met nog een paar slokjes. Mensen die ooit deze pijn hebben ervaren, begrijpen in welke nachtmerrie je belandt. Ik begrijp het maar al te goed. De afgelopen dagen waren een regelrechte marteling. Je kunt niets meer, je bent niets meer. Een gevoel van ‘haal mijn hoofd er alsjeblieft af’ overmeesterde me.”

Maar de tandarts kon op dat moment weinig verlichting bieden. “Hij verwees me door naar een specialist voor het verwijderen van een verstandskies en de behandeling van een ontstoken kaakzenuw. Ik kon pas over twee maanden terecht. In Nederland wordt pijn blijkbaar niet als urgent beschouwd, tenzij er ook hoge koorts in het spel is.”

En toen kwam de opluchting. “Uiteindelijk heeft mijn tandarts met behulp van een tang zelf ingegrepen. De kies was niet de schuldige voor dit drama. Mijn tandarts weet wat pijn betekent: je moet goed kijken, het lijkt soms niet wat je denkt. Nu ligt de boosdoener voor me in een doosje: een ontstoken wortel. Ik kijk er vol verbazing naar. Hoe kan iets zo kleins zoveel intense pijn veroorzaken?”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Carlo zielig persoon aandacht trekker met zijn grote bek

Ik wil wel een maandje ruilen met Carlo, dan weet hij pas wat zenuwpijn is.
Hij heeft er maar een week meegelopen, ik loop er al 10 jaar mee.