Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Matthijs van Nieuwkerk neemt wel heel drastisch besluit


Het medialandschap staat op zijn kop met een opmerkelijke wending! Frans Klein, voormalig directeur van de publieke omroep, heeft de sprong gewaagd en gaat aan de slag bij Talpa. Deze verrassende move zorgt voor flink wat beroering, vooral vanwege de controverse rondom het schandaal bij De Wereld Draait Door, waar ook Matthijs van Nieuwkerk bij betrokken was.

Villamedia-journalist Nick Kivits voorspelt zelfs een volgende transfer: “Gokje: Matthijs van Nieuwkerk binnenkort ook naar Talpa.” Is het mogelijk dat beide tv-iconen nu dezelfde weg inslaan?

Het gerucht wordt verder aangewakkerd door media-expert Maarten Hafkamp, die zegt: “Die twee zijn heel goed met elkaar. En als Van Nieuwkerk SBS 6 niet zo ziet zitten, weet Klein hem vast wel om te praten.”

De vraag blijft: Zullen Matthijs’ trouwe kijkers zijn overstap naar Talpa accepteren? Het verlaten van de publieke omroep kan een riskante stap zijn, en het is de vraag of het tv-publiek hem zal blijven volgen.

Talpa blijft voorlopig op de vlakte en reageert simpelweg met: “Dat is niet aan de orde.” Maar in de wereld van entertainment weet men dat uitspraken niet altijd alles zeggen.

Johan Derksen, bekend om zijn uitgesproken mening, geeft Talpa een tip: “Ik heb een week nadat Matthijs wegging al gezegd: ‘Als John de Mol nou slim is, gewoon vastleggen.’ Die jongen heeft niks gedaan.”

Derksen benadrukt de controverse rondom Van Nieuwkerk: “Het heet dan grensoverschrijdend gedrag, dan heb je zo’n grote kop in de krant en dan denkt heel Nederland: die heeft met z’n vlerken aan een juffrouw gezeten. Hij heeft wat harder tegen iemand gesproken. Het is wat. Het is wat. En daar wordt onze grootste tv-ster voor vernietigd. En de wokegemeenschap is heel tevreden.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Klein en zeker van Nieuwkerk worden de totale ondergang van Talpa, eindelijk.