Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Linda de Mol (59) trekt alles uit en laat haar lichaam zien


In een opmerkelijke editorial spreekt Linda zich uit over de toenemende preutsheid in 2023. Maar dat doet ze niet zomaar met woorden – Linda trekt zelf alles uit!

“Als ik heel eerlijk ben, had ik vroeger zo mijn bedenkingen over naakt recreëren. Tssss, wie wil dat nu?”, begint Linda haar gedurfde relaas. Maar naarmate ze ouder werd, veranderde ook haar kijk op het bloot zijn. “In de jaren tachtig kwam topless zonnen in zwang en net als mijn leeftijdsgenoten besloot ik mijn bikinitopje zonder aarzeling in mijn strandtas te laten. Je keek naar andere blote borsten en zag van alles: hangende, kleine, asymmetrische exemplaren. Maar dat maakte het juist mooi, want het bewees dat iedere borst anders is en dat dat helemaal oké is. Pas veel later, toen ik Pamela Anderson in Baywatch zag met haar perfecte siliconenborsten, realiseerde ik me dat er meer was dan natuurlijke variatie.”

Maar volgens Linda is 2023 een heel ander verhaal. We zijn collectief aan het vertrutten, beweert ze. “Social media speelt hierin een grote rol. Jonge meisjes worden constant geconfronteerd met onbereikbare schoonheidsidealen door influencers die zichzelf perfectioneren met filters.” Bovendien durft niemand tegenwoordig nog topless te zonnen uit angst om binnen no time op het internet te belanden.

Met een knipoog grapt Linda dat ze in haar volgende leven liever geen BN’er zou willen zijn, zodat ze ongegeneerd als naturist kan leven. Het lijkt erop dat Linda genoeg heeft van schijnheiligheid en verlangt naar een wereld waarin we ons naakte lichaam zonder schaamte kunnen omarmen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Daar zitten we echt op te wachten, heel erg wanhopig Linda?

hoe ouder hoe gekker zal wel van vieze Jeroen moeten dan raak hij opgewonden van 59 jaar nou dat ook wel rimpels zijn ze denk dat ze heel wat is maar kijkers kijken er anders na

Nou, Linda ziet er nog heel goed voor haar leeftijd. Wat een haatberichten zeg!!

Mooie en beschaafde foto .