Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Carlo Boszhard door het lint na beslissing Irene Moors over cancelen’De TV Kantine’


Het lijkt erop dat er momenteel wat spanningen zijn tussen Carlo Boszhard en Irene Moors. Het duo stond bekend om hun geweldige persiflages van bekende Nederlanders in het programma De TV Kantine. Het programma genoot enorm succes met hoge kijkcijfers en lovende reacties, zelfs van René van der Gijp die maar wat graag fragmenten liet zien in Vandaag Inside. Maar na enkele seizoenen werd het stil rondom het programma en de reden daarvoor blijkt nu een conflict tussen Carlo en Irene te zijn.

Volgens bronnen wil Carlo niets liever dan een comeback van ‘De TV Kantine’, maar Irene lijkt dwars te liggen. Het is algemeen bekend dat de relatie tussen de twee niet meer zo goed is als voorheen, en dit heeft uiteindelijk zijn tol geëist. Het is dan ook verbazingwekkend dat Irene, wiens tv-carrière momenteel in het slop zit, het nieuwe seizoen tegenhoudt. Een nieuwe reeks van ‘De TV Kantine’ zou wellicht haar comeback kunnen betekenen.

Carlo is vastberaden om het programma voort te zetten, maar hij kan het niet zonder Irene. Voorlopig lijkt het erop dat Irene haar zin krijgt en dat een nieuw seizoen op de plank blijft liggen. Dit heeft Carlo woedend gemaakt en hun relatie is flink bekoeld na dit besluit van Irene. Het zijn pittige tijden voor Carlo en Irene, maar hopelijk kan goede vriend Gerard Joling hen weer bij elkaar brengen. Laten we hopen dat we binnenkort weer kunnen genieten van de hilarische persiflages en een nieuw seizoen van ‘De TV Kantine’.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nare vent met zn overdreven gedoe.

Hopelijk blijft dit programma gewoon weg, iet om aan te zien en die twee vooral Carlo met zijn stomme gegil en geschreeuw. Dit was wat mij betreft altijd al een afschuwelijk programma. Die man denkt dat hij leuk is, maar is dat totaal niet. Irene Moors wordt alleen maar sacherijnig oud, snel met pensioen gaan.