Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

Klachtenregen over gruwelijke ervaringen bij Meilandjes-pension


Het lijkt erop dat het pension van de Meilandjes, genaamd Code Rosé, in zwaar weer verkeert. De klachten van ontevreden gasten blijven binnenstromen en de situatie lijkt er niet beter op te worden. Eerder waren er al flink wat klachten over de exorbitant hoge prijzen die de Meilandjes vragen, met maar liefst 410 euro voor slechts 2 nachten in een mini-slaapkamer. Gasten voelden zich opgelicht en vonden de prijzen belachelijk.

Maar het blijft niet alleen bij de prijzen. Gasten klagen ook over een gebrek aan activiteiten en een matige service. Het lijkt erop dat de Meilandjes niet kunnen voldoen aan de verwachtingen en behoeften van hun gasten. En nu, maanden later, lijkt de meerderheid van de gasten spijt te hebben van hun verblijf in Code Rosé.

Enkele recente klachten van gasten die verbleven in het pension zijn onthutsend. Een gast noemde de accommodatie “een regelrechte ramp”. Een ander sprak over een “desastreuze ervaring” en voelde zich behandeld als een nummer in plaats van een gewaardeerde gast. Nog een andere gast beschreef het personeel als arrogant en de sfeer als kil.

Hieronder nog een greep uit de vele klachten die rondgaan over het pension:

Marco:

‘Twee keer zo duur als het pension er tegen over. En helaas lachen deze mensen in je gezicht en als ze omdraaien vinden ze je maar vervelend. Heeft nou niemand dit door. Een groot toneel spel om maar zoveel mogelijk geld in korte tijd binnen te harken. Gebruik je verstand voor je een poot uit getrokken wil worden.’

Henk:

‘Zijn echt van de pot gepleurd met die prijzen ze denken zeker dat ze een 5sterren pension hebben één grote aanfluiting.’

Corneel:

‘Veels te duur voorxwat je ervoor krijgt. Geld binnenharken door naamsbekendheid. Nette, schone kamers, maar klein. 50% van de prijs voor de nette kamer en 50% betaal je voor de naam.’

Edwin:

‘Geen eigen parkeergelegenheid. Er wordt regelmatig voor de deur op het trottoir geparkeerd wat de doorgang voor mindervalide onmogelijk maakt. Bezoek en exploitant veroorzaken veel overlast bij naastgelegen algemene begraafplaats.’

Hake:

‘Veel te duur! Gratis ontbijt…. Ja hoor, geloof je dat zelf? Is natuurlijk gewoon in de prijs verwerkt.’

Marie:

‘Waardeloos ontbijt en ze doen zo arrogant. Ga er niet heen want het is weg gegooid geld.’

Cornelis:

‘Allemaal veels te duur voor die prijs heb je vol pension in het Hilton.’

Piet:

‘Hier wil je echt niet wezen ze willen heel snel rijk worden over jouw rug.’

Brave:

‘Niet veel te doen, slechte service en vele te duur.’

Rafael:

‘Te duur’

Demis:

‘Echt achterlijk duur €450,- voor verplicht 2 nachten…
Die €450,- betaal je alleen om dat het Pension van een bekende fam van tv is…
Erg jammer…’

Het lijkt erop dat de glans van de Meilandjes begint te vervagen. Wat ooit begon als een veelbelovend avontuur, lijkt nu uit te draaien op een teleurstelling voor veel gasten. Zal Code Rosé de kritiek kunnen overleven en de benodigde verbeteringen kunnen doorvoeren? Of zal het pension uiteindelijk de deuren moeten sluiten?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De klagers kennen van tevoren de prijs,als ze dan toch gaan moet je achteraf niet zeuren.
B&B is om te overnachten en te ontbijten dus waarom klagen over te weinig activiteiten.
Ik wens de fam: Meiland veel succes maar weet wel wie ze er niet zullen zien.

Helemaal gelijk! Men weet toch van tevoren wat ze boeken en voor hoeveel.. altijd wat te zeiken sommige lui!

Mensen toch waarom klagen jullie, zoo hebben verscheidene keren verteld dat het geen goedkoop pension zou worden .Moet je ook niet verwachten in zoon badplaats ,ze hebben van tevoren gezecht hoe he zou worden je hoeft er niet , vreselijk dat geklaagd achteraf

Taalkundig zeer slechte reactie, zeker wezen wijnen met de Meiland-clan.

Bizar he ?
Daar erger ik mij ook regelmatig aan.
Kreeg onlangs een mail onder ogen van het UWV.
Jezusmina, die moeten jou dan aan werk helpen.
Ondanks dat er uit de geboortedatum bleek dat die persoon 64 jaar was, zag je alleen maar “jij moet” en “jouw profiel”.
Schandalig voor woorden.

Wat ik zag van de binnenkant op tv lijkt het op een veel te dure hoerenkast, sorry dat ik het zeg. Gebruik die kleuren bij je thuis, dit is echt verschrikkelijk en dan heb ik het niet over de prijzen, schandalig.

Ik denk dat de “klagers ” gedacht hebben dat ze de twee dagen dat ze daar waren door de Meilandjes vermaakt zouden worden, ze weten denk ik niet wat B & B inhoud. Wel sneu voor dat soort mensen.

Deze negatieve reacties klnkt mij in de oren als zure appels. Deze mensen wilden vermaakt worden? Geen pension voor kampeerders!

Wie gaat er ook voor zoveel geld daar naar toe.
Het zijn toch geldwolven dat weten we toch allemaal.Links laten liggen dan is het zo af gelooen.

Iedereen kon de verbouwing volgen op tv..de kleine kamers waren te zien…een kamer in een pension?, ik huur 5x per jaar een vrijstaand huis in de ardennen voor een week.voor die prijs.
Zonder buren…

Eigen domme schuld. En wat dan nog als je die familie zou zien. Dom volk.

Dat is wat voor die prijs en dan nog in de Ardenne ook nog, zit je dan op sinaasappel kistjes en pallets

Ga er niet naar toe dan is het zo gedaan met geldklopperij.Het zijn geldwolven dat weten we toch allemaal.

Het grote Geld hebben ze al verdiend met die B&B . Die hebben ze uitsluitend gekocht om maar wat om handen te hebben om weer een seizoen te kunnen vullen met onzin en zo een vermogen per aflevering binnen te halen. Dus het Pension is al terug verdiend via Talpa…. Nu een beetje aan klooien en weer verkopen met veel winst….

Je bent er zelf bij.
Gewoon nieuwsgierig en kijk mij eens.
Lekker interessant.