Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zoon Peter R. de Vries is kapot van verdriet


Het is alweer twee jaar geleden dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd neergeschoten, een tragisch incident dat de natie in shock achterliet. Vandaag herdenkt zijn zoon Royce zijn vader op een bijzondere manier, door een hartverscheurend bericht op Instagram te delen.

Bij een foto waarop een jonge Peter te zien is met zijn zoon, schrijft Royce vol emotie: “Vandaag is het twee jaar geleden dat mijn vader, mijn maatje en mijn beste vriend het meest vreselijke werd aangedaan. Er is sindsdien geen dag – of zelfs maar een uur – voorbijgegaan zonder dat ik hem mis. Vandaag denk ik nog weer een beetje meer aan hem…”

De steunbetuigingen stromen binnen in de commentsectie, waar mensen hun medeleven tonen aan Royce. Een gebruiker schrijft: “Deze man, jouw vader. Een echte held! Ik mis hem serieus ook elke dag.. zo oneerlijk.. blijf sterk. Laten we vanavond na RTL Boulevard een borrel op hem drinken. Sterkte Royce en familie.” Een ander voegt toe: “Wat een dappere krijger! Een voorbeeld voor velen. Op deze emotionele dag wensen we jou en je familie veel wijsheid, hoop en liefde, vriend.”

Het verlies van Peter R. de Vries blijft een pijnlijk gemis, zowel voor zijn dierbaren als voor degenen die hem bewonderden om zijn moed en vastberadenheid. Laten we vandaag stilstaan bij zijn nalatenschap en de impact die hij heeft gehad op de strijd voor gerechtigheid.

Hieronder het bericht dat Royce op zijn Instagram account plaatste:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties