Het laatste showbizz nieuws

René Froger, Shownieuws

René Froger blijkt ontzettend nare vent te zijn


In een recent en opmerkelijk gesprek met een totaal onbekende persoon in een vliegtuig heeft Jeroen van der Boom zijn mond voorbij gepraat. Deze zelfbenoemde roddeltante kon het niet laten om deze geheimen te delen met een wildvreemde. Deze wildvreemde deelde dat weer met een juice kanaal.

Jeroen sprak openhartig over het drankgebruik van René Froger. René zou een hele kwade dronk hebben volgens Jeroen en er een nare vent van worden. En alsof dat nog niet genoeg is, liet Jeroen ook nog wat smeuïge details los over Gordon’s feestavontuur op een boot in Ibiza terwijl ze eigenlijk iets voor De Toppers moesten doen. Volgens Jeroen lag Gordon namelijk doorgesnoven op een boot in Ibiza terwijl hij bij de Toppers moest zijn.

Deze onthulling werpt een schaduw over de eens zo succesvolle formatie De Toppers. De fans en collega’s vragen zich af hoelang deze explosieve situatie nog houdbaar zal zijn en of René zijn drankprobleem onder controle kan krijgen voordat het de ondergang van de groep betekent. Het lijkt erop dat achter de schermen bij De Toppers veel meer speelt dan we aanvankelijk dachten.

Gisteren melden wij ook nog dat verschillende mensen die met Jeroen van der Boom hebben samengewerkt hun beklag hebben gedaan bij een juice-kanaal. Jeroen blijkt een enorme nare vent te zijn die niet schroomt om constant uit te halen en te pronken met zijn status door te zeggen: ‘Weet je wel wie ik ben.’

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tja sommige mensen stijgt het naar de bol.
Helemaal vergeten waar ze vandaan komen.
Maar vroeg of laat oordeelt onze lieve heer en staan ze voor de hemelpoort.
En dan doet geld of huis of grote patserbak er niet toe.
Niet alles is te koop

Annet je hebt gelijk,dat is bij veel van zulke mensen.Die van niets denken iets te zijn geworden dat is vooral in dat wereldje heel erg.
Maar bij Froger straalt de arrogantie van zijn gezicht af

Hij is een alcoholist praat met dubbele tong,hij denkt dat hij heel wat is,zingen kan hij echt niet meer,daarom zingt hij met Donnie en hangt ZO de populaire zanger uit,het is over en uit met hem,weg ermee,arrogante lul, laat hij met zijn vrouw lekker drinken alle 2,opgeblazen kop en dik lichaam van de drank,ik kan zijn kop niet meer zien,en heeeel V🍷🍷🍷🍺🍺🍺EEEEEEEL andere met mij zelf zijn collega s gr ,💩🤡🙉🙈🙊🤐🫥🤬

Een echte amsterdamse super

het is altijd een arrogant ventje geweest ik vind ook zijn zang kunsten slecht

Cobie en Peter ben het helemaal met jullie eens.